Nogomet
SPORTOVI
breaking news !: Milanović: "Ovo je priprema za državni udar. To im neće proći, nemojte se bojati!"
Nogomet
Marcu podsjeća na ponija

Znate li zašto suigrači Modrića zovu David Guetta?

Španjolska Marca nadjenula je zanimljiv nadimak najboljem hrvatskom nogometašu Luki Modriću, dok ga istovremeno suigrači nazivaju po poznatom DJ-u - David Guetta...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

"Način na koji se omaleni Luka Modrić kreće travnjakom s tim snažnim nogama i dugačkom kosom koja neprestano leprša, podjeća na ponija", stoji u prvoj Marcinoj rečenici u tekstu posvećenom sjajnim igrama našeg reprezentativca u posljednjih nekoliko tjedana.

>> Čemu su se to toliko čudili Ronaldo i Modrić?

"Izvedbe hrvatskog reprezentativca su u posljednjih mjesec dana izvanredne. Modrić je dosegao vrhunac svoje forme u pravo vrijeme, a sve je krenulo sjajnim pogotkom Manchester Unitedu na Old Traffordu. U posljednjih je pet utakmica Primere upisao po 90 minuta, što je dokaz da mu trener Jose Mourinho sve više i više vjeruje.

U uzvratnoj utakmici protiv Galatasarayja u Istanbulu Modrić je bio pokretač svake smislene akcije "los blancosa". Real je kontrolirao susret u prvih 60 minuta igre, pretežno zahvaljujući Modriću. Čak i u kriznim trenucima (tri gola Galatasarayja) Modrić je bi najbolji igrač na travnjaku, te je u nekoliko navrata spasio svoju momčad novih neugodnosti.

Modrić je u toj utakmici odigrao 66 dodavanja, gotovo dvostruko više od Nijemca Mesuta Özila (34). Hrvat je svojim predstavama u potpunosti utišao svoje kritičare", stoji u Marcinom tekstu!

Podsjetimo, Real je u utorak izborio polufinale Lige prvaka, iako je poražen s 3-2 u Istanbulu (prva utakmica pobjeda Reala 3-0).

Spomenimo i da je razlog što ga suigrači zovu David Guetta njegova ljubav prema elektronskoj glazbi, točnije prema pjesmama spomenutog DJ-a. (TS)

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider