Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Davno je to bilo

Znate li kad je Barcelona zadnji put izgubila nakon vodstva 2:0?

Nogometaši Barcelone postali su posljednjih godina sinonim za dominaciju i pobjednički mentalitet.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Svaki je njihov poraz iznenađenje, a posebno kada izgube utakmicu u kojoj su vodili s 2:0.

Upravo se to Kataloncima dogodilo u subotu kada su ispustili dva pogotka prednosti na gostovanju kod Real Sociedada i na koncu izgubili s 3:2. Samo po sebi se nametnulo pitanje kada se takvo što posljednji put dogodilo Barceloni. Odgovor je: prije gotovo pet godina, točnije 12. svibnja 2008. u dvoboju protiv Mallorce na Camp Nouu.

Bila je to posljednja utakmica Franka Rijkaarda na klupi Barcelone. Atmosfera na stadionu je bila iznimno naelektrizirana jer su navijači prosvjedovali protiv klupske uprave i igrača, nezadovoljni što nije osvojen nijedan trofej.

Katalonski je klub poveo golovima Thierryja Henryja i Samuela Eto'oa, ali gosti su preokreuli preko Borje Valera, Weba i Daniela Guize koji je zabio u 93. minuti.

Tijekom četverogodišnje vladavine Pepa Guardiole koji je naslijedio Rijkaarda nitko protiv Barcelone nije uspio nadoknaditi dva gola minusa.

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

 

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider