Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Spektakl na Bernabeuu

Ronaldo – stroj za golove: 'Petarda' Reala, novi 'hat-trick' Portugalca!

Real Madrid deklasirao je imenjaka iz San Sebastiana sa 5:1…

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Bez ikakvih su poteškoća nogometaši Real Madrida na svome stadionu Santiago Bernabeu svladali Real Sociedad s 5-1 u sklopu 13. kola španjolskog prvenstva…

Baski ove subote nisu bili dorasli suparnici Madriđanima koji su već u prvih 45 minuta riješili skinuli sve upitnike oko pitanja pobjednika. Karim Benzema je u 12. minuti namjestio pogodak za Cristiana Ronalda, a samo šest minuta kasnije Portugalac je uzvratio Francuzu na isti način.

 


Real Madrid 1-0 Real Sociedad (Goal Cristiano... by all-goals
Goal cristiano ronaldo Real Madrid 3-0 Real... by Sport-Today-2014

U 26. je minuti Ronaldo pogodio s bijele točke nakon igranja rukom Markela Bergare u kaznenom prostoru. Dojam je ipak da je sudac prestrogo dosudio jedanaesterac. Deset minuta kasnije već je bilo 4-0 poslije odlične akcije Danija Carvajala i Garetha Balea koji je u konačnici asistirao Samiju Khediri za pogodak.

Antoine Griezmann je u 61. minuti smanjio zaostatak Sociedada, a konačnih je 5-1 u 76. minuti postavio Ronaldo pogotkom iz slobodnog udarca. Čudesnom je to Portugalcu već 19. hat-trick u Primeri i 16. ovosezonski gol u prvenstvu čime je izbio na vrh ljestvice strijelaca.

Dodajmo još da je naš Luka Modrić odigrao cijelu utakmicu za Real Madrid koji sada ima tri boda zaostatka za vodećom Barcelonom i dva za Atleticom, dakako uz odigranu utakmicu više. (TS) 

Primera, 13. kolo:

Real Madrid - Real Sociedad 5-1 (Ronaldo 12, 26 - 11m, 76, Benzema 18, Khedira 36 / Griezmann 61)

Kasnije:

Getafe - Elche

Athletic - Levante

Celta - Rayo Vallecano

Redoslijed: 1. Barcelona 34 (-1), 2. Atletico 33 (-1), 3. Real Madrid 31, 4. Villarreal 23 (-1)… 

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider