Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Nikad to neće zaboraviti!

Preplavili su ga osjećaji: Sramežljivi Ronaldo na rubu plača!

Bivši igrač Manchester Uniteda, Cristiano Ronaldo, okarakterizirao je svoj povratak na Old Trafford kao vrlo emocionalan, te je izrazio dvojake osjećaje kada je u pitanju prolaz Real Madrida u četvrtfinale Lige prvaka...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Podsjetimo, u utorak navečer je "kraljevski klub" slavio na Old Traffordu s 2-1, te s ukupnim rezultatom 3-2 prošao u četvrtfinale Lige prvaka. Pitanje je da li bi Real uspio okrenuti 0-1 u 2-1 da Nani nije zaradio kontroverzni crveni karton u 56. minuti utakmice.

Nedugo nakon toga, najprije je naš Luka Modrić sjajnim pogotkom izjednačio na 1-1, a potom je Cristiano Ronaldo zabio za konačnih 2-1.

"Bila je ovo nevjerojatna večer. Emocionalna prije svega za mene. Ono što su mi navijači večeras podarili (ovacije prije utakmice) je doista veliko. Nikada to neću zaboraviti i nemam riječi kojima bih to opisao", rekao je Portugalac nakon susreta.

"S jedne sam strane sretan, jer je Real prošao dalje, opet s druge strane mi nije lako, jer je ispao klub u kojem sam proveo šest godina, te u kojem sam sazrio kao igrač. Čudan osjećaj. U obje sam utakmice igrao malo povučeno i 'sramežljivo'. Jaki su to osjećaji koji će u meni zauvijek ostati", otkrio je Ronaldo, koji nije isključio povratak na Old Trafford jednog dana.

"Budućnost je nepoznata. Navijači Uniteda su uvijek bili dobri prema meni i zauvijek će ostati u mome srcu. No, trenutno sam jako sretan u Realu", zaključio je portugalski napadač o sinoćnjoj utakmici, te se okrenuo cijelom proteklom tjednu.

"Nevjerojatnih sedam dana! Dva puta smo pobijedili Barcelonu (Kup kralja i prvenstvo) i sada Manchester. U sjajnoj smo formi i želimo tako nastaviti. Želimo 10. naslov prvaka Europe ove sezone", zaključio je. (TS)

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider