Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Oduševljeni Luka

Modrićev trenutak karijere: Pobijedili bi i bez crvenog! Hala Madrid!

Jose Mourinho je u 56. minuti uzvratnog ogleda osmine finala Lige prvaka možda napravio i ključni potez.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Real Madrid je slavio na Old Traffordu 2:1 golovima Luke Modrića i Cristiana Ronalda, ali tek nakon što je Portugalac Nani dobio crveni karton u 56. minuti zbog neopreznog starta na Alvaru Arbelou.

>> Ferguson puca od bijesa: Alex je izbezumljen, bolje da nije ovdje!

>> Giggs protiv Roya Keanea: 'Ovo je najgora odluka od 2. Svjetskog rata!'

>> 'Modrić je pokazao klasu, ovo je vrhunac njegove karijere!'

>> Mourinho nahvalio Modrića i gospodski priznao: 'Ispala je bolja momčad'

>> MODRIĆEV GOL ŽIVOTA i crveni Naniju okrenuli sve: Real prošao dalje!

''Luka nam je donio novi ritam i dinamiku. Ni kod 2:1 nismo bili sigurni jer znamo kakva je Manchester United momčad'', izjavio je Mourinho.

Luka Modrić nije krio oduševljenje...

''Pobjeda nad Manchesterom i moj pogodak! Sjajno! Hala Madrid! Sretan sam zbog gola, ali sam još sretniji što smo prošli dalje. Bila je to teška utakmica u kojoj smo pokazali odlučnost'', rekao je Modrić i nastavio:

''Iskreno, nisam najbolje vidio što se dogodilo u trenutku kada je Nani startao i dobio crveni karton. Ali, moramo uvažavati odluku suca. Pokazao je crveni i to je to. Ne znam je li bio u pravu ili ne, ali tako je odlučio. Je li nam to pomoglo? Pa, vjerojatno jest, ali mislim da bi došli do tog pogotka i da je Manchester United ostao sa svih 11 igrača na terenu. Mislim da smo, ukupno gledano obje utakmice, ipak zaslužili proći dalje.''

O nastavku natjecanja u Ligi prvaka Modrić je rekao:

''Moramo samo ići utakmicu po utakmicu, ali naravno da vjerujemo kako možemo osvojiti Ligu prvaka. Ovo je naša velika prilika za osvajanje tako vrijednog trofeja. Ali, ponavljam, polako idemo odrađivati svaki novi test.''

Opta je izvukla sjajan podatak vezan za našeg Modrića u večerašnjoj utakmici, u kojoj je odigrao 35 dodavanja, od kojih je 34 bilo uspješno (97 posto).

Podsjetimo, Modrić je u 66. minuti postigao 'eurogol' kada je s 20-ak metara, uz pomoć vratnice, zabio za 1-1 snažnim udarcem desnom nogom. (TS / VLM)

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider