Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Pozadina novog kiksa Cityja

Mancini 'poludio' nakon pet minuta, svađa Kolarova i Balotellija poput male djece

Aleksandar Kolarov i Mario Balotelli svađali su se poput male djece koji će od njih dvojice izvesti slobodni udarac u 64. minuti subotnje prvenstvene utakmice protiv Sunderlanda na Etihadu...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Namjestio je Kolarov loptu za izvođenje ''slobodnjaka'' u zoni udarca. Balotelli je očigledno sam želio pucati, ali Kolarov za tu opciju ''nije htio ni čuti''. Podigao je loptu s tla i odmahnuo Balotelliju neka se odmakne. Talijanski napadač je i dalje bio uporan, pa ga je prvo morao udaljavati od lopte De Jong, a nakon toga i Kompany. City je u tim trenucima gubio s 3-1.

Na kraju se iz tog slobodnog udarca nije dogodilo ništa, ali su kasnije upravo Balotelli i Kolarov svojim golovima spasili City od poraza. Završilo je 3-3. No, i s tim rezultatom je Manchester City umanjio svoje izglede za osvajanje prvenstva u utrci s gradskim rivalom Unitedom.

Balotelli je, inače, zabio dva gola na utakmici, prvi iz penala u prvom poluvremenu, ali ga je njegov sunarodnjak Roberto Mancini, menadžer Cityja, umalo povukao iz igre već nakon pet minuta igre...

''Balotelli nije igrao dobro. Razmišljao sam zamijeniti ga već nakon pet minuta utakmice, ali je kasnije ipak zabio dva gola. U utakmicama poput ove bi nam napadači trebali donositi razliku, ali ne u zadnjih par minuta utakmice, već u onim ranijim minutama. U utakmicama kao što je bila ova bi Mario ili Edin Džeko trebali zabiti dva ili tri gola'', izjavio je Mancini. (TS)

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider