Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Marca: Sudac je kriv

Katalonija optužuje Real: Englezi tek sad mogu shvatiti kako je Barci!

U kontroverznoj utakmici Manchester United izgubio je od Real Madrida 2:1 u uzvratnoj utakmici osmine finala Lige prvaka...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Engleski mediji bijesne na turskog suca Cuneyta Cakira. S naslovnica Suna „vrišti“ samo jedna riječ: Pljačka!
U sličnom tonu su i ostali mediji. Na „Otoku“ se gotovo svi komentatori slažu da je Turčin teško oštetio Manchester United, svi izuzev Roya Keanea, bivšeg kapetana Uniteda, koji je u svojoj karijeri napravio toliko pogibeljnih startova, i gotovo uvijek se čudio kad bi dobio karton, da je to teško nabrojati.

>> Giggs protiv Roya Keanea: 'Ovo je najgora odluka od 2. Svjetskog rata!'

>> Najsretniji rođendan Reala: Tri velike pobjede u tjedan dana!

>> Ferguson puca od bijesa: Alex je izbezumljen, bolje da nije ovdje!

>> Ovo je neprijatelj broj 1 na Otoku: Turčin koji mrzi Engleze

>> Modrić nakon utakmice života: Prošli bi i bez crvenog kartona! Hala Madrid!

>> Mourinho nahvalio Luku i gospodski priznao: Ispala je bolja momčad

>> MODRIĆEV GOL ŽIVOTA i crveni Naniju okrenuli sve: Real prošao dalje!

No, u Engleskoj nitko nije iznenađen, jer Keane u posljednje vrijeme nije baš u dobrim odnosima s Alexom Fergusonom pa se njegove izjave tumače kao čisto „kontriranje“.
Ipak, nisu u Engleskoj svi nesretni. Dok najveći dio „Otoka“ suosjeća s „crvenim vragovima“, Liverpoolovi navijači slave. Ni u Newcastleu baš ne liju suze. Može se to zaključiti po navijačkim obračunima na forumima.

Španjolski mediji listom su korektno priznali da Nanijev start na Arbeloi nije bio za crveni karton. Madridska Marca, najtiražniji španjolski sportski dnevnik, kojeg mnogi uz As nazivaju Realovim „glasilom“, u analizi suđenja zaključuje kako je Nani trebao dobiti samo žuti karton. Katalonski mediji ističu kako je sučeva odluka prelomila utakmicu. Sport bez sustezanja zaključuje kako je turski sudac bio najveći saveznik Reala na utakmici.

Zanimljivo je pročitati komentare čitatelja u katalonskim medijima. Uglavnom se provlači teza da su Englezi tek sada mogli vidjeti kroz što prolazi Barcelona već desetljećima. Navijače Barce posebno je raspalila Mourinhova izjava da razumije Fergusona, jer se i on tako osjećao kada je Pepe dobio crveni karton protiv Barce.
„Bitna razlika je u tome što Arbeloa nije simulirao kao neki“, izjavio je Messi aludirajući na crveni karton koji je Pepe dobio nakon starta na Daniju Alvesu u polufinalu pretprošle Lige prvaka.

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider