Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
'Sudac je uništio utakmicu!'

Ferguson puca od bijesa: Alex je izbezumljen, bolje da nije ovdje!

Menadžer Manchester Uniteda Alex Ferguson toliko je bio uzrujan nakon poraza njegove momčadi u uzvratnom susretu osmine finala Lige prvaka s Real Madridom da se nije pojavio na press-konferenciji nakon utakmice...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Ferguson je bio ogorčen suđenjem Cuneyta Cakira koji je u 56. minuti isključio Nanija zbog starta na Alvaru Arbeloi. Prema procjeni većine medija, pa čak i najutjecajnijeg madridskog i španjolskog sportskog lista Marce, turski sudac je pretjerao s crvenim kartonom.

>> MODRIĆEV GOL ŽIVOTA i crveni Naniju okrenuli sve: Real prošao dalje!

>> Modrić nakon utakmice života: Prošli bi i bez crvenog kartona! Hala Madrid!

>> Mourinho nahvalio Luku i gospodski priznao: Ispala je bolja momčad

>> 'Modrić je pokazao klasu, ovo je vrhunac njegove karijere!'

Ta se odluka kasnije pokazala prijelomnom točkom utakmice. Do tog je trenutka engleska momčad vodila 1:0 i imala kontrolu utakmice u svojim rukama, a nakon isključenja prvo je Luka Modrića izjednačio na 1:1, a potom je Cristiano Ronaldo postavio konačnih 2:1, što je bilo dovoljno da se Real plasira u četvrtfinale budući da je prva utakmica u Madridu završila 1:1.

Na press-konferenciji nakon utakmice pojavio se samo Fergusonov pomoćnik Mike Phelan.
„U svlačionici su svi izbezumljeni, a izbezumljen je i glavni menadžer. To je razlog zbog čega sam ja ovdje a ne Ferguson“, kazao je Phelan okupljenim novinarima.

„Mislim da Ferguson u ovom trenutku nije sposoban razgovarati o sučevoj odluci koja je prelomila utakmicu. Zbog toga je bolje da sam ja ovdje“, ponovio je Phelan pa nastavio:

„Iznimno smo razočarani i pitamo se što se i zašto se to dogodilo? Imali smo igru i rezultat koji nas je vodio dalje. U potpunosti smo kontrolirali utakmicu, mislim da smo bili bolja momčad, a onda se u hipu sve promijenilo jednom nevjerojatnom sudačkom odlukom. Znate, jako je teško igrati protiv Reala s igračem manje, ali opet smo stvorili nekoliko odličnih šansi“, utvrdio je Phelan te se ponovno vratio na turskog suca.

„Suci su tu da donose odluke, ali to bi trebali raditi na pravi način. Ovu je utakmicu pratio cijeli svijet, svi su mogli vidjeti što se dogodilo. Sudac je uništio utakmicu“, zaključio je Phelan.

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider