Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Uvjerljivi Tottenham

Podvig kakav se rijetko viđa: Pogledajte što je Kane napravio u 23 minute

U susretu 26. kola engleskog nogometnog prvenstva Tottenham je na White Hart Laneu pobijedio Stoke City 4-0, a junak utakmice bio je trostruki strijelac Harry Kane.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Kane je zabio tri gola u razmaku od svega 23 minute. Prvog je zabio u 14. minuti, potom je u 32. minuti zabio iz voleja s ruba kaznenog prostora, a u 37. minuti je postigao pogodak iz slobodnog udarca.

Bio je to njegov veći treći ''hat-trick'' ove godine nakon što je tri gola zabio 14. siječnja u susretu protiv WBA, te 19. veljače protiv Fulhama u FA kupu.

Zanimljivo, Kane je u posljednjih osam dana zabio čak šest pogodaka i jedan autogol. Nevjerojatna serija je započela u pobjedi protiv Fulhama (3-0) u FA kupu, potom je u četvrtak zabio pogodak u vlastitu mrežu u susretu Europske lige protiv Genta (2-2), da bi u nedjelju dodao još tri gola protiv Stoke Cityja.

Kane je ove sezone u prvenstvu zabio 17 golova i dijeli vodeću poziciju na ljestvici strijelaca s Alexisom Sanchezom i Romelom Lukakuom.

Pobjedu protiv Stokea potvrdio je i Dele Alli pogotkom u 45. minuti.

S nova tri boda Tottenham je skočio na drugo mjesto na ljestvici sa 53 boda, deset manje od Chelsea na vodećoj poziciji. Manchester City je treći sa 52 boda i utakmicom manje, a četvrti je Arsenal sa 50 bodova i također susretom manje. Slijede Liverpool (49) i Manchester United (48).

Rezultati by SofaScore

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider