Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Oživljavali ga na terenu

Stravična ozljeda Torresa: Vrsaljko prvi priskočio, svi izvan sebe!

Napadač madridskog Atletica, Fernando Torres, u četvrtak navečer je opasno pao na glavu uslijed zračnog dvoboja s igračem Deportiva pa je zbog ozljede iznesen na nosilima uz zabrinute poglede suigrača s terena u La Coruni.

Igrala se 85. minuta kada je 32-godišnji Torres na rubu kaznenog prostora htio glavom izbiti loptu prema naprijed na koju je naskočio i vezni igrač Deportiva Alex Bergantinos. Napadač madridske momčad je pao, udario glavom o tlo, te ostao nepomično ležati.

"Na klupi sam čuo udarac u vrat", izjavio je trener Diego Simeone na konferenciji za medije. "Znam da je pri svijesti unatoč ozljedi glave. Jako smo zabrinuti nakon ovog šoka. Nadamo se da će sve biti u redu s njim".

Čim je pao njegov suigrač Gimenez, užasnut scenom, odmaknuo je pogled, a s klupe su dotrčali klupski liječnici koji su onesviještenom Torresu maknuli jezik kako se ne bi ugušio. Dok su ga iznosili s travnjaka publika ga je na nogama ispratila pljeskom.

Torres je u lokalnoj bolnici došao k svijesti te će provesti noć na promatranju.

"Nakon ovoga je bilo teško nastaviti igrati", rekao je Felipe Luis, lijevi bek Atletica. "U nogometu se događaju ovakve stvari no nadamo se da će već za nekoliko dana opet igrati s nama. Puno nam znači i kao igrač i kao osoba".

Utakmica je završila rezultatom 1-1.

Deportivo je poveo u 13. minuti golom Florina Andonea, a izjednačio je Antoine Griezmann u 68. minuti sjajnim udarcem sa 20-tak metara.

Domaćin je osvojio važan bod u borbi za prvoligaški sastav. Trenutačno je na 17. mjestu sa 20 bodova, jednim bodom više od zone ispadanja.

Atletico je ostao četvrti sa 46 bodova.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider