Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
''Nisam optimist''

Teška ozljeda šokirala United: Je li ovo kraj za velikog Ibru?

Zlatan Ibrahimović je cijelu karijeru izgledao kao neuništiv igrač, ali jedan nesretan doskok bi mu mogao završiti sezonu, pa čak i karijeru.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Šokantna scena za Manchester United dogodila se na utakmici protiv Anderlechta. Pred sam istek regularnog vremena Zlatan Ibrahimović je nakon zračnog duela nezgodno doskočio i ozlijedio koljeno. Zlatanu su odmah u pomoć priskočili protivnički igrači; na njegovom licu je bila vidljiva velika bol, a teren je uz pomoć liječničke ekipe napustio tek nakon nekoliko minuta.

Dan kasnije situacija oko ozljede nije nimalo optimistična, a Jose Mourinho je rekao da su prve progmoze negativne.

''Nemam dobar osjećaj, htio bih biti optimističan, ali nisam'', rekao je Mourinho. Čini se da su nastradali ligamenti 35-godišnjeg Ibrahimovića, a ovakva bi mu ozljeda mogla završiti sezonu, pa čak i karijeru.

Ozljeda je došla u loše vrijeme i za United i za Ibrahimovića. Mourinho bi mogao ostati bez svog najboljeg strijelca u vrlo bitnim utakmicama Europa lige kroz koju želi izboriti plasman u Ligu prvaka, dok se ionako nejasna Ibrina budućnost dodatno zakomplicirala.

Ibrahimoviću na kraju sezone istječe ugovor, a njegova budućnost nije bila jasna. Spominjale su se razne opcije uključujući i odlazak u MLS, ali one padaju u drugi plan sad kada je Ibrahimović doživio prvu ozbiljnu ozljedu u karijeri.

U pobjedi protiv Anderlechta Ibra je propustio nekoliko dobrih šansi, ali Manchester United je ipak izborio prolaz u polufinale pobjedom u produžecima.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider