Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Ruše sve granice

Gdje to ide: Real spreman na novu rekordnu ponudu za hit napadača!

Real Madrid ne odustaje od dovođenja hit napadača iz Monaca Kyliana Mbappea.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Iako je nedavno ispisao povijest postavši prvi klub koji je obranio naslov Lige prvaka, Real Madrid i dalje nastoji poboljšati momčad kvalitetnim mladim igračima. Prema radiju Monte Carlo, Real je spreman poboljšati ponudu za francuskog napadača Kyliana Mbappea na 135 milijuna eura.

Bio bi to najveći transfer u povijesti nogometa , veći od onog što je Manchester United platio za usluge Paula Pogbe u ljeto 2016. Doduše, bila je to i posljednja od dvije ponude koje je Real već poslao Monacu za Mbappea. Ona zadnja od 115 milijuna eura brzo je odbijena.

Taj transfer ostavio bi Mbappea u Monacu i sljedeću sezonu, s obzirom da nema zagarantirano mjesto u prvih 11 Reala. Međutim, Monaco će Mbappeu ponuditi novi i poboljšani ugovor, koji bi trajao do 2020. godine.

Ljudi koji su bliski mladom igraču tvrde kako ima ''dobru glavu na svojim ramenima'' i da će biti zvijezda u ambicioznom projektu Monaca. No, to neće biti lako, jer dosad su već tri vrhunska kluba pokazala ozbiljan interes za 18-godišnjeg Francuza, koji je u protekloj sezoni zabio 26 golova u svim natjecanjima. I oni nisu jedini.

Osim Reala, u vezu s Mbappeom dovode se i ManUtd, Arsenal, Chelsea te Juventus. Među njima najkonkretniji je bio dosad Arsenal, ali i porasle su špekulacije oko njegovog prelaska u redove talijanskog prvaka.
 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider