Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Čačić ostao bez još jednog braniča

Atleticu derbi, ali nova ozljeda i težak udarac za Hrvatsku uoči Ukrajine!

U susretu 28. kola španjolskog nogometnog prvenstva Atletico Madrid je na Vicente Calderonu pobijedio Sevillu 3-1, a nažalost već u drugoj minuti utakmice ozlijedio se hrvatski reprezentativac Šime Vrsaljko.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Branič hrvatske vrste je praktički u prvom napadu Atletica osjetio bol u koljenu zbog čega je sjeo na travnjak. Nakon nekog vremena se podigao i šepajući napustio teren, a umjesto njega u igru je ušao Juanfran.

Iz kluba su poručili kako je Vrsaljko osjetio bol u lijevom koljenu zbog čega je morao napustiti teren.

"Više detalja bit će poznato nakon pregleda", poručili su s Vicente Calderona.

Prema prvim procjenama 25-godišnji branič će izbivati s terena minimalno deset dana, no u klubu za sada nisu željeli potvrditi takva nagađanja.

Vrsaljko će propustiti utakmicu hrvatske reprezentacije protiv Ukrajine u kvalifikacijama za SP koja će se igrati u petak u Zagrebu, ali i prijateljski ogled protiv Estonije tri dana kasnije, potvrdio je Hrvatski nogometni savez.

Za Ukrajinu je definitivno otpao Vedran Ćorluka koji je u susretu ruskog prvenstva između njegovog Lokomotiva i Spartaka ozlijedio stražnju ložu lijeve noge. Ćorluka je zatražio medicinsku pomoć već u 11. minuti susreta, no ostao je na terenu sve do poluvremena kada je ipak procijenjeno kako ne može nastaviti dvoboj.

Atletico je do pobjede protiv Seville stigao golovima Diega Godina (31), Antoinea Griezmanna (61) i Kokea (77), dok je poraz Seville ublažio Joaquin Correa (85).

Atletico se ovom pobjedom približio trećeplasiranoj Sevilli na dva boda zaostatka. Atletico sada ima 55 bodova, Sevilla 57, a na prve dvije pozicije su Real Madrid sa 65 i Barcelona sa 60 bodova.

Rezultati by SofaScore

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider