Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
je li to dovoljno novca?

Opet se piše o odlasku Modrića: To bi bio veliki transfer

Sve se više u nekim španjolskim medijima spominje odlazak Luke Modrića iz Reala.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Njemački prvak Bayern München mogao bi na kraju sezone ponuditi Real Madridu između 30 i 35 milijuna eura za hrvatskog kapetana Luku Modrića kako bi nadoknadio odlazak Xabija Alonsa te ojačao vezni red, piše španjolski portal Don Balon ne navodeći izvor informacije.

''Prva ponuda Bayerna mogla bi iznositi između 30 i 35 milijuna eura. S obzirom na dob igrača, koji će u rujnu napuniti 32 godine, mogla bi to biti dobro razmotrena ponuda od strane Real Madrida”, navodi Don Balon.

Trener Bayerna Carlo Ancelotti vodio je Modrića u Real Madridu od 2013. do 2015. kada su osvojili Ligu prvaka 2014. U utorak je madridska momčad izbacila njemačkog prvaka u četvrtfinalu Lige prvaka nakon produžetaka na Santiago Bernabéu

Modrić je prije šest mjeseci produžio ugovor s Real Madridom do ljeta 2020. godine. Njegova tržišna cijena iznosi 45 milijuna eura, podatak je Transfermarkta, internetske stranice specijalizirane za transfere nogometaša.

Mediji su i 2014. te 2015. spominjali interes Bayerna kada ga je vodio Pep Guardiola i zatim Carlo Ancelotti, no informacija nikada nije službeno potvrđena. Modrić je u siječnju 2016. rekao kako je ostao u kontaktu s Ancelottijem nakon njegovog odlaska iz Madrida, no priče o ponudi tada je nazvao špekulacijama.

''Nikada nismo razgovarali o mom eventualnom dolasku u Bayern'', rekao je tada u jednom intervjuu.

No Isco je potpisao novi ugovor te je sjajnim igrama najavio kako je on budućnost Reala. Priča se i o mogućem odlasku Tonija Kroosa u Manchester United i nije nemoguće da netko od ove dvojice na ljeto napusti Madrid.

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider