FIGHT!
SPORTOVI
FIGHT!
prvak ispraćen zvižducima

UFC spektakl: Woodley obranio pojas, Overeem nokautirao Hunta!

Tyron Woodley obranio je pojas UFC prvaka u revanšu protiv Stephena Thompsona.

Napomena: Zbog ograničenih prava prikazivanja, video mogu pogledati isključivo posjetitelji s područja Republike Hrvatske odnosno oni s hrvatskom IP adresom. Hvala na razumijevanju.

Tyron Woodley obranio je naslov UFC prvaka u velter kategoriji. U revanšu sa Stephenom Thopmsonom Woodley je slavio odlukom sudaca, no oba su borca ispraćena glasnim zvižducima cijele dvorane. Glavna borba večeri tako je ispala najveće razočaranje, no zato su ostala četiri meča u glavnom dijelu programa bila itekako zanimljiva.

Woodley obranio naslov, oba borca izviždana

Puno se očekivalo od Woodleyja i Thompsona, dvojice boraca s potpuno različitim stilovima. Tyron "The Chosen One" Woodley je snažan udarač iz svijeta hrvanja, dok je Stephen "Wonderboy" Thompson više tehničar iz svijeta karatea.

Teško je reći što ih je spriječavalo da ozbiljnije krenu jedan prema drugome, pogotovo izazivača Thompsona. Opće je poznato da morate biti osjetno bolji od prvaka ako mu želite oduzeti pojas, a Wonderboy danas nije bio ni blizu. Štoviše, Woodley je imao jedinu pravu priliku završiti meč prije posljednjeg zvuka sirene, a ta prilika stigla je tek u završnici pete runde!

Woodley je udarcima u glavu srušio Thompsona i potom ga pokušao dokrajčiti, no izazivač se ipak izvukao i meč je priveden kraju. Prve četiri runde bile su više manje vrlo, vrlo skromne tako da ovu borbu za naslov u velteru nećemo dugo, a ni po čemu pamtiti.

Overeem najavio novi pohod na titulu

Glavni program UFC 209 spektakla u Las Vegasu otvorila su dva legendarna teškaša udarača Alistair Overeem i Mark Hunt. Slavio je Nizozemac nokautom u trećoj rundi nakon sjajne kombinacije udaraca laktom i koljenom.

Nakon njih u akciji smo vidjeli djevojke. Cynthia Calvillo i Amanda Cooper uletjele su u glavni program nakon otkazivanja borbe između Tonyja Fergusona i Khabiba Nurmagomedova. Slavila je Calvillo u svom UFC debiju nakon što je gušenjem natjerala protivnicu na predaju.

Pretposljednji dvoboj prije glavne borbe večeri odradili su Australac Dan Kelly i Amerikanac Rashad Evans. Pobjedu je na iznenađenje mnogih odnio Kelly, koji je primio značajniji broj udaraca. No Australac nije uzmicao, napadao je do posljednje sekunde dvoboja, a to su suci znali cijeniti.

Sjajnu su predstavu pružil David Teymur i Lando Vannata. Slavio je Šveđanin Teymur, ali oba su borca zaslužila bonus za najbolju izvedbu ove večeri.

Snimku UFC 209 spektakla gledajte večeras na Novoj TV od 23 sata!

UFC 209, glavni program, rezultati:

Tyron Woodley pobijedio Stephena Thompsona - odluka sudaca

David Teymur pobijedio Landu Vannatu - jednoglasna odluka

Dan Kelly pobijedio Rashada Evansa - odluka sudaca

Cynthia Calvillo pobijedila Amandu Cooper - gušenje

Alistair Overeem pobijedio Marka Hunta - nokaut

UFC 209, Uvodni program, rezultati:

Marcin Tybura pobijedio Luisa Henriquea – tehnički nokaut

Darren Elkins pobijedio Mirsada Bektića – nokaut

Iuri Alcântara pobijedio Lukea Sandersa - submission

Mark Godbeer pobijedio Daniela Spitza – jednoglasna odluka sudaca

Tyson Pedro pobijedio Paula Craiga – tehnički nokaut

Albert Morales pobijedio Andrea Soukhamthatha – podijeljena odluka sudaca

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider