FIGHT!
SPORTOVI
FIGHT!
boli gledajući

Fedor spreman za spektakl: Pogledajte snagu tog udarca!

Tri mjeseca nakon što je potpisao ugovor s Bellatorom Fedor Emelianenko ulazi u oktagon

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Iako je UFC najpoznatija MMA organizacija, američki Bellator posljednjih nekoliko godina radi naporno u dostizanju tih visina popularnosti. U studenom prošle godine Bellator je potpisao ugovor s jednim od najvećih MMA boraca svih vremena, ruskom legendom Fedorom Emelianenkom (40).

"Posljednji car" stigao je u San Jose gdje ga u noći sa subote na nedjelju, na Bellatorovom eventu 172, očekuje dvoboj protiv Amerikanca Matta Mitrionea. Iako je u poznijim godinama, interes za Fedorove borbe nikada se nije ugasio.

Ruski borac i njegov tim stigli su u SAD još u četvrtak, a od slijetanja na aerodrom pratila ga je Bellatorova kamera. Njegovi fanovi u priloženom videu mogu vidjeti što je radio četiri dana dok se privikavao na novu vremensku zonu, te na kraju mogu vidjeti isječke s njegovog treninga u ponedjeljak.

Čini se da je Fedor vrlo opušten i spreman za pravi "fajt" s dvije godine mlađim Mitrioneom, koji se sa svojim iskustvom ne može svrstati u istu rečenicu s Rusom. Naime, Amerikanac je odradio svega 17 profesionalnih borbi u MMA-u (11-5 omjer pobjeda i poraza), dok je Fjodor na brojci 40 (36 pobjeda i 4 poraza).

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider