FIGHT!
SPORTOVI
FIGHT!
"sumnjajte u mene sada"

McGregor otkrio brutalne brojke pa podučio Mayweathera boksu

Conor McGregor koregirao je svog šefa Danu Whitea po pitanju zarade koja se sprema u njegovom smjeru nakon borbe s Floydom Mayweatherom.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Prema pisanju velikog broja borilačkih portala sve smo bliže danu kada će Floyd Mayweather i Conor McGregor potvrditi da će se sučeliti u boksačkom ringu u borbi koja će po zaradi biti najveća u povijesti! Nedavno je predsjednik UFC-a Dana White, McGregorov šef, procijenio da će Irčeva zarada iznositi oko 75 milijuna dolara, no s tim se najpoznatiji MMA borac današnjice ne slaže.

McGregor se oglasio putem svog Instagrama i u svom stilu prokomentirao Whiteove riječi.

"Kako vam zvuči onih 75 milijuna dolara? Zapravo je više od 100 milijuna ako gledamo nekonzervativne brojke koje će borba zapravo generirati, a tu ne računam sponzore i poslovna ulaganja. Imam 28 godina. Svježa pi... . Sumnjajte u mene sada", napisao je Irac.

McGregor i White pri kraju su finaliziranja pregovora unutar UFC-a, a onda je sve na UFC-u i Mayweatherovim timu da se pogode oko brojki. Sudeći prema svemu što smo dosada čuli i pročitali, bit će to najunosnija borba svih vremena, u najvećem borilačkom šouu ikada!

 

Here is a reply video I sent one of my protégés who was seeking advice on some boxing only pad work footage they sent me. I believe you will like it. The focus has been solely boxing lately but make no mistakes, the kicking and grappling aspects, and everything else got to do with unlimited free fighting, is still very much present in my thoughts. Floyd may crap his jocks after all and if so I will go back to true fighting or just pick another boxer like manny or something. But whatever that's another conversation. I like to build fighters and watch their progression. I have built many to this date, and all unintentionally. One is fighting in the UFC main event this weekend. When my son is born I will build him up into a multiple free fighting world champion also. Just like his old man. I look forward to it.

A post shared by Conor McGregor Official (@thenotoriousmma) on

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider