Košarka
SPORTOVI
breaking news !: UŽIVO Milanović: "Ovo je priprema za državni udar"
Košarka
Krka bolja od Cibone

Zadar dobio Olimpiju i osigurao ostanak u ABA ligi!

Zadrani su imali imperativ pobjede i uspjeli su slaviti u svom Višnjiku.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

U utakmici posljednjeg, 26. kola, regionalne košarkaške ABA lige Zadar je u nedejelju na domaćem terenu pobijedio Union Olimpiju sa 81:78 (38:35), te je osigurao igranje u ABA ligi i u sljedećoj sezoni.

Kod Zadra istaknuli su se Boris Barać i Ivan Ramljak sa po 18 koševa, a Jakov Vladović ubacio je 16. U momčadi Olimpije Brandon Jefferson zabio je 20, a Nikola Janković 17 poena.

Cibona je u gostima kod Krke izgubila 91:95. Kod Vukova Marin Rozić zabio je 24 koša, a Željko Šakić i Luka Žorić po 16, dok je Krku predvodio Marko Luković sa 24 poena.

U subotu je Cedevita osigurala drugo mjesto uoči doigravanja zahvaljujući 104:92 pobjedi protiv FMP-a, a Crvena zvezda je još ranije osigurala prvo mjesto. Cedevita će protivnika u polufinalu saznati tek u ponedjeljak kada svoj dvoboj odigraju Crvena zvezda i Budućnost. U slučaju pobjede Crvene zvezde suparnik Cedevite će biti Partizan, no ukoliko pobijedi Budućnost, tada će podgorički sastav biti suparnik hrvatskog prvaka. Polufinalne serije počinju sljedećeg vikenda, a plasman u finale izborit će sastavi koji ostvare dvije pobjede.

Rezultati by SofaScore

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider