Košarka
SPORTOVI
Košarka
Veliki preokret Golden Statea

Nova povijesna večer Šarića: U drami protiv Warriorsa poput Iversona

Golden State Warriorsi vratili su se iz ponora protiv Philadelphije i slavili rezultatom 106:104.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Warriorsi su bili nadomak četvrtog uzastopnog poraza. Od kada su ostali bez Duranta, stvari su krenule nizbrdo. A ukoliko žele regularnu sezonu završiti na prvom mjestu, svaka utakmica do playoffa će im biti važna.

Ključni čovjek u pobjedi protiv Sixersa bio je sveprisutni Draymond Green, koji je upisao 20 poena, šest blokada i četiri ukradene lopte, ali i obranom nosio svoju momčad do preokreta. Pri isteku treće četvrtine Warriorsi su zaostajali 16 razlike (76:90), ali u zadnjih 14 minuta napravili su seriju 32:14.

Najbolji igrač kod Philadelphije bio je naš Dario Šarić, koji je odigrao još jednu briljantnu utakmicu. Dario je ubacio 25 koševa te dodao sedam skokova, šest asistencija, tri ukradene lopte i dvije blokade.

Prvi igrač Sixersa nakon Iversona 2001. kojem je tako nešto pošlo za rukom, ali i prvi rookie Philadelphije ikad koji je zabilježio takve brojke. Nema sumnje, Šarić nastavlja sa sjajnim prezentacijama u završnici regularne sezone.

Njegove brojke rastu iz mjeseca u mjesec, a puno mu pomaže što je podigao postotak šuta iz igre. Protiv Warriorsa je za 37 minuta šutirao 11/20, ubacivši i dvije trice.

Rezultati by SofaScore

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider