Ostali sportovi
SPORTOVI
Ostali sportovi
ni vapaji djece ih nisu smirili

Sramotna snimka: Brutalna makljaža roditelja pred očima djece

Iz Španjolske nam stiže snimka tučnjave roditelja na utakmici 12-godišnjaka.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Huliganski obračuni na tribinama i terenu šokirali su španjolsku javnost. Nije riječ o sukobima navijačkih skupina, ali snimka dolazi s nogometnog terena. Na otoku Mallorci potukli su se roditelji i gledatelji koji su gotovo svi imali veze s mladim nogometašima.

Sve je počelo kada su se 12-godišnji i 13-godišnji nogometaši Alara i Collerensea počeli naguravati nakon jednog oštrijeg starta. Potom su se u svađu na terenu umiješali i roditelji, a dio njih je ušao u teren gdje je eskalirao sukob.

Sudac je prekinuo utakmicu, a tučnjava je nastavljena na tribini, pa opet na samom terenu. Sve je to snimljeno na sramotu pomahnitalih roditelja koji su se mlatili pred očima vlastite djece koja su plakala i molila odrasle da prestanu.

Lokalni mediji javljaju kako je nekoliko osoba u incidentu ozbiljnije ozlijeđeno te su zbrinuti u bolnici. Sukob je završio tek nakon dolaska policije.

I dok su njihovi roditelji i rodbina prošli s fizičkim ozljedama, jadna djeca će nakon svega sigurno imati neke psihičke ožiljke. Ovakav festival nasilja je rijetko viđen na utakmicama nižih uzrasta, no dovoljno pokazuje koliko neki roditelji mogu daleko otići u sličnim situacijama.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Više o

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider