Ostali sportovi
SPORTOVI
Ostali sportovi
policija upala na tulum

Amerikanci priveli pa odmah pustili novu zvijezdu Man Uniteda

Napadač belgijske reprezentacije 24-godišnji Romelu Lukaku, koji bi uskoro trebao postati novom akvizicijom Josea Mourinha u Manchester Unitedu, prije šest dana je na Beverly Hillsu završio u pritvoru.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Razlog Lukakuova pritvaranja bilo je prekomjerno stvaranje buke, objavila je policijska uprava u Los Angelesu tek tijekom subote, istog dana kad je Manchester United objavio da je dogovorio sve uvjete prijelaza s Belgijcem.

Policija je reagirala na nekoliko dojava o prekomjernoj buci koji su dolazili s iste adrese na Beverly Hillsu, gdje je Lukaku odsjeo, te je 2. srpnja oko 20 sati došla provjeriti o čemu se radi.

"Policajski dužnosnici su uhiti 24-godišnjeg muškarca imena Romelu Lukaku Bolingoli. Bolingoliju je izdana prekršajna prijava zbog prekomjerne buke. Prijava je izdana nakon što je s istog mjesta stiglo pet pritužbi o prekomjernoj buci, što je rezultiralo usmenim upozorenjem”, stoji u priopćenju iz policijske uprave koje je dostavljeno agenciji Reuters.

"Prekršaj se dogodio u rezidenciji na Beverly Hillsu, gdje je Bolingoli privremeno boravio. Bolingoli je pušten na licu mjesta, uz prekršajnu prijavu i nije fizički bio uhićen."

Sud, liječnički i potpis ugovora, sve u SAD-u

Lukaku će se 2. listopada morati pojaviti na sudu u Los Angelesu, gdje bi u ponedjeljak trebao obaviti liječničke preglede i finalizirati prijelaz iz Evertona u Manchester United. Lukaku će se nakon toga priključiti novim suigračima na pripremnoj turneji po Sjevernoj Americi, koju će Mourinhova momčad započeti sljedeće subote utakmicom protiv LA Galaxyja.

Belgijski napadač je u protekle četiri sezone u dresu Evertona postigao više od sto pogodaka, a prema pisanju britanskih medija Manchester United će na ime odštete Evertonu platiti 75 milijuna funta, što je oko 84,8 milijuna eura.
 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Više o

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider