Ostali sportovi
SPORTOVI
Ostali sportovi
sestra skakala od sreće

Bizarno: Tijekom operacije kirurzi pratili jedanaesterce Čilea i Portugala!

Bizarna snimka pojavila se na internetu nedugo nakon što je Čile izborio finale Kupa konfederacija boljim izvođenjem kaznenih udaraca.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Čileanska nogometna reprezentacija samo je jednu pobjedu udaljena od trećeg uzastopnog trofeja, nakon što je 2015. i 2016. godine osvojila Copa Americu. Čile je boljim izvođenjem udaraca s bijele točke slavio protiv aktualnog prvaka Europe Portugala i to tako da je Claudio Bravo obranio sva tri jedanaesterca.

Čileanci su iznimno ponosni ljudi i jako vole svoju reprezentaciju u svim sportovima, ali najviše u nogometu. Koliko su zaluđeni nogometom, pogotovo reprezentacijom, najbolje pokazuje video snimljen mobitelom u operacijskoj sali, koji je nedugo nakon utakmice osvanuo na internetu.

Na videu se jasno vidi da je u tijeku operacija, odnosno da je pacijent na operacijskom stolu pod anestezijom, te da dvojica kirurga rade svoj posao. No umjesto da su fokusirani na ono što im je posao, operacija pacijenta, oni su napeto pratili izvođenje jedanaesterca portugalske reprezentacije.

Kada je Moutinho promašio, odnosno Bravo obranio, medicinska sestra u pozadini je vrisnula i skočila od sreće u zrak. Snimka je odmah izazvala more komentara po društvenim mrežama, većinom osuđivačkih.

Za pretpostaviti je da cijeloj operacijskoj ekipi prijeti neka vrsta kazne, jer ovo je dno profesionalizma, neovisno o tome koliko operacija bila lake prirode.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider