Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Nevjerojatan interes

Svi bi na spektakl s Realom: Maksimir 'virtualno' rasprodan!

Utakmica Dinama i Real Madrida u prvom kolu skupine D Lige prvaka koja se u Maksimiru igra 14. rujna već sada izaziva mnogo pažnje.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Kao što je bio slučaj s ulaznicama za Dinamove utakmice u kvalifikacijama za Ligu prvaka za koje se nasušno tražila karta više, jednak interes očekivano se pojavio nakon što je modri klub izborio mjesto u najelitnijem klupskom natjecanju.

A kada je još hrvatskom prvaku ždrijeb dodijelio Real Madrid, Lyon i Ajax, zanimanje je rapidno poraslo, posebno za susret s 'kraljevskim klubom' predvođenim Joseom Mourinhom i Cristianom Ronaldom. Ljepše otvaranje nastupa u skupinama Lige prvaka nakon 12 godina posta 'Modri' nisu mogli poželjeti, utakmica godine na rasporedu je 14. rujna, a već sada svi samo pričaju o tome kako doći do vrijednih papirića. Interes je golem, a potvrđuje ga i event na Facebooku, pod nazivom 'GNK Dinamo Zagreb - Real Madrid C.F.' koji je do sada skupio 18.303 potvrđenih dolazaka.

Kako će se utakmica približavati tako će brojka zasigurno rasti, a bolje pozivnice od dolaska momčadi vrijedne gotovo 550 milijuna eura i zvijezda poput Ronalda i Kake, gotovo da nema.

U Dinamu su spremni za veliku navalu na vrijedne papiriće, za koje još nisu izvijesili točnu cijenu, no nagađa se kako će se 'cifre' kretati od 50 do 350 kuna. Više detalja, kao i termini kada može krenuti opća ludnica u Zagrebu, znat će se sljedećeg tjedna. Do tada, navijači modrog kluba moraju dobro isplanirati koliko će ranije morati kampirati ispred stadiona kako bi mogli uživati u velikom spektaklu u Maksimiru

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider