Ostali sportovi
SPORTOVI
Ostali sportovi
Vremenske neprilike u Puli

Nema razloga panici: Spektakl u Areni će se održati!

Zbog vremenskih neprilika, koje su tijekom noći sa srijede na četvrtak zadesile Pulu, došlo je do tehničkih problema i pada električnog napona te poteškoća s radom strojeva za održavanje leda...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Ujedno je zbog vremenskih neprilika – jake kiše i južnog vjetra, došlo do poteškoća u održavanju leda u pulskoj Areni.
„ Tijekom noći zbog pada napona električne energije, gašenja strojeva za održavanje leda te južnog vjetra s kišom došlo je do manjih oštećenja ledene površine u Areni. Cijeli tim od jutros ulaže iznimne napore kako bi osposobili led za hokejski spektakl Arena Ice Fever - Pula MMXII koji započinje u petak 14. rujna i nema sumnje kako ćemo to i uspjeti“, izvijestio je glasnogovornik Medveščaka Ranko Vučinić te dodao:

„Zbog svih neprilika i problema s ledom te činjenice da im je u Puli ugrožena mogućnost treninga odlučeno je da naša momčad ostane u Zagrebu i odradi trening te u Pulu dođe u kasnim poslijepodnevnim satima. Finalna potvrda o održavanju besplatnog klizanje za građanstvo još uvijek nije otkazano te će se prema svim najavama ipak održati, jer želja organizatora, ali i čelnih ljudi grada Pule bila je da se da prednost građanima te da oni ipak dožive nezaboravno iskustvo klizanja u u pulskoj Areni. Doista ulažemo sve napore u pomalo sizifovskoj borbi s vremenom kako bi isporučili ono što smo i najavili. Ipak ukoliko dođe do nekih komplikacija postoji mogućnost da dođe i do otkazivanja samog klizanja.“

Slijedom promjena u najavljenom rasporedu te kasnijeg dolaska momčadi najavljena novinarska konferencija predviđena za 12:00 sati u hotelu Park Plaza Histria neće se održati.

„Ispričavamo se predstavnicima medija što je došlo do otkazivanja novinarske konferencije u posljednjem trenutku zbog uvjeta na koje nažalost nismo mogli utjecati. Igrači i stručni tim bit će dostupni za izjave večeras na druženju s građanima u Circus Maximus zoni na parkiralištu Karolina, oko 20:00 sati“, istaknuo je Vučinić.

„Ako dođe do novih komplikacija tijekom današnjeg dana, još uvijek su moguće manje promjene u programu, ali javnost i mediji će o svemu biti pravovremeno obaviješteni, najkasnije do 16 sati. Organizatori događanja zajedno sa gradom Pulom čine sve što je u njihovoj moći kako bi ispunili svoja obećanja. Nema razloga panici, utakmice će se odigrati u pulskoj Areni!“ zaključio je Vučinić.
 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider