Ostali sportovi
SPORTOVI
Ostali sportovi
'HRS nije SOA niti policija'

'Mnogi bi tamo izginuli, a da je Balić pogođen, ne bismo izašli na teren'

Izbornik rukometaša Slavko Goluža, predsjednik HRS-a Sandi Šola te Zoran Gobac iznijeli su svoje dojmove s Europskog prvenstva u Srbiji...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

"Žao nam je što naši gledatelji nisu mogli proći preko granice, ali HRS nije SOA niti policija! Drago mi je što naša djeca nisu prošla granicu jer bi mnogi izginuli tamo", kazao je Zoran Gobac.

Predsjednik HRS-a Sandi Šola zadovoljan je trećim mjestom u Srbiji

"Zadovoljni smo, ispunili smo naš cilj - polufinale. Uzeli smo medalju, imamo sjajnu momčad i široku klupu, možemo se dugo držati na visokom nivou. Nadamo se još boljim uspjesima, a ono najvažnije u ovoj godini tek slijedi. Kvalifikacije za OI i London", naglasio je Šola.

Gobac je morao spomenuti događaje koje su prethodile polufinalnoj utakmici sa Srbijom, te kako su pojedini napisi hrvatskih medija htjeli sukobiti HRS s navijačima.

"U tri mjeseca prodano je 207 ulaznica. Interes je bio nikakav. Održali smo sastanak s EHF-om i Rukometnim savezom Srbije i dogovorili se da svi koji imaju ulaznice moraju ući u dvoranu. Žao nam je što naši gledatelji nisu mogli proći preko granice, ali sada mi je drago što naša djeca nisu prošla granicu jer bi mnogi izginuli tamo. Ni srpski savez nije mogao utjecati na onu atmosferu. Nemojte nas bacati u ralje politike!", istaknuo je Gobac te dodao:

"Sve je krenulo naopako kada je Hrvatska došla na Srbiju. A da je Balića pogodio onaj predmet iz gledališta, garantiram da ne bismo izašli ponovo na teren. To bi bio slom EP-a!"

Gobac se zahvalio hrvatskim navijačima koji su došli u Beograd.

"Nikada se nije odigrao ovako ružan turnir. Svi su pali pod ciljem rezultata",  kazao je Gobac

Izbornik Slavko Goluža bio je zadovoljan igrom reprezentacije i rezultatom.

"Napravili smo jako dobar rezultat, i igrali jako dobro. Nedostajalo je sreće da odemo do kraja", naglasio je Goluža.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider