Nogomet
SPORTOVI
breaking news !: UŽIVO Grbin oštro po Ustavnom sudu: "Šeparović misli da vlast pripada njemu. Popišali su se na sve nas"
Nogomet
Katalonija ključa

VIDEO Pogledajte ovaj masakr: Barca puca od bijesa i grmi „dajte trofej Realu!“

Barcelona je izgubila 2:1 na San Mamesu od Athletic Bilbaa u prvoj utakmici osmine finala Kupa kralja, a nakon utakmice ostali su dugački repovi...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Katalonija ključa od bijesa. Barcelona je pokradena na San Mamesu, grme gotovi svi važniji katalonski mediji. 

Igrači Barcelone su ogorčeni, a po starom dobrom običaju najglasniji je Gerard Pique, koji očito ne može držati jezik za zubima pa je iz svih oružja opleo po sucu Fernandezu Borbalanu, koji je uspio iznervirati i poslovično smirenog Andresa Iniestu. Pique je u cijelu priču ubacio i velike rivale iz Madrida. Aluzije su mu jasne kao dan.

Sudačke pogreške sa San Mamesa povezao je sa spornim pa i smiješnim sudačkim odlukama na utakmici Reala i Seville na Santiago Bernabeuu, kada je, primjerice, sudac Mateu Lahoz dosudio jedanaesterac za Real, iako je Luku Modrića gurnuo njegov suigrač James Rodriguez. Pique je bez okolišanja kazao da je Real povlašten kod sudačke organizacije.

„Nisu nam dosudili dva čista jedanaesterca, onaj na Neymar i na meni", kazao je Pique koji je u 20. minuti zaurlao na suca: "Objasnio mi zašto nisi dosudio jedanaesterac!?"

U 36. minuti Aduriz je udario Umtitija u lice, ali sudac ga nije isključio iz igre. Pique nastavlja:

"Ali, svi znamo kako to već ide... Vidjeli smo što se događalo na utakmici Reala i Seville. Ni prvi ni posljednji put. Želimo igrati nogomet a ne rulet“, curio je gorki pelin iz Piquea nakon utakmice.

Igrači Barcelone bili su toliko iznervirani sudačkim odlukama da su navodno za vrijeme utakmice sarkastično dovikivali sucima: „Ma dajte trofej Madriđanima, nemojte se sramiti.“

Pique je bio nezadovoljan i grubom igrom domaće momčadi. Katalonci kažu da im je predugo tolerirao "udaračinu", da ih je sve podsjetilo na neke znamenite obračune iz povijesti kada su na starom San Mamesu pucale kosti igrača Barcelone, kao onomad noge Diegu Maradoni.

„To što su završili utakmicu s dva igrača manje govori kako su igrali. Bazirali su svoju igru na prekršajima. Izgubili smo, ali rezultat i nije tako loš. Imamo šansu na Camp Nouu sve popraviti“, zaključio je Pique.

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider