Nogomet
SPORTOVI
breaking news !: Grbin oštro po Ustavnom sudu: "Šeparović misli da vlast pripada njemu. Popišali su se na sve nas"
Nogomet
Hoće li se dogovoriti?

Pregovori u tijeku: Turci žele kapetana Hajduka

Nakon samo dvije utakmice u novoj sezoni Hajduk bi mogao ostati bez jednog od stožernih igrača.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Hajdukov kapetan Zoran Nižić na meti je novog turskog prvoligaša Goztepea.

Tamošnji mediji (Hurriyet, Milliyet, Taraftarturk...) izvještavaju o interesu Goztepea za Nižića, a Fanatik navodi kako su iz turskog kluba već počeli pregovore i s Hajdukom i s igračem.

U posljednjih godinu dana Nižić igra vrlo dobro i jedan je od glavnih igrača u momčadi, naročito od dolaska trenera Joana Carrilla.

Debitirao za Vatrene, procijenjen na milijun i pol eura

Debitirao je i za reprezentaciju u prijateljskoj utakmici s Meksikom u Los Angelesu, a novu je sezonu otvorio s dva odlična nastupa - protiv Levskog u Dugopolju gdje ga je gledao skaut Goztepea i protiv Lokomotive na Maksimiru gdje je stigao i postići pogodak kojim je potvrdio pobjednički ulazak Hajduka u prvenstvo.

Transfermarkt njegovu tržišnu vrijednost procjenjuje na milijun i pol eura. U listopadu će Nižić proslaviti 28. rođendan, nekoliko recentnih mjeseci igra najbolji nogomet u karijeri, ali Hajduk bi ga zasigurno pokušao zadržati, tim više što je jedinstvena želja svih u i oko kluba plasman u Europsku ligu.

Goztepe se vratio nakon 15 godina i ne želi odmah ispasti

Što se Goztepea tiče, oni su prošle sezone završili na petom mjestu u drugoligaškoj konkurenciji, ali su u play-offu, identičnom onom kakav postoji u engleskom Championshipu, uspjeli izboriti povratak u najviši rang u kojem ih nije bilo punih 15 godina.

Sad im je primarni cilj ne plesati samo jedno ljeto među prvoligašima pa se žele pojačati. Najlošija situacija unutar igračkog kadra im je u obrani pa trener Tamer Tuna očajnički traži nove, bolje igrače na svim pozicijama u obrambenom redu.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider