Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Zbilja nevjerojatno

Skandal u Europa ligi: Ako ovo nije pušteno, onda što je!?

Jučer su krenula nadmetanja u pretkolima Europske lige, a utakmica u Nikšiću će sigurno biti pod povećom UEFA-e.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

U 1. pretkolu Europske lige Hrvatska je imala svog predstavnika. Split je pobijedio armensku Miku s 2:0 i tako ostvario odličan rezultat pred uzvrat.

No, internetom danas kruži snimka iz Nikšića gdje su igrali Čelik i slovenski Luka Koper. Crnogorci su na svom terenu izgubili s čak 5:0, a njihov je vratar primao zgoditke na sumnjiv način. Pogledajte sami i procijenite je li ovo bilo namjerno…

Po izvještajima s utakmice, gosti su mogli zabiti još pokoji gol, a domaći su igrači na terenu djelovali nezainteresirano. Navijači Čelika su skrajem prvog dijela utakmica napustili zapadnu tribinu uz povike 'Uprava, napolje'.

Ovakvi rezultati u pretkolima euro kupova nisu stani za ovaj klub. Nikšićani su od ukrajinskog Metalurga u dvije utakmice primili 11, a od mađarskog Honveda čak 13 golova.

''Evidentna je razlika u kvaliteti. Kopar je bio znatno bolji i sasvim zasluženo slavio. Nama preostaje da otklonimo nedostatke do sljedeće utakmice kako bi ostavili bolji dojam. Mislim da je poznata ekipa koja ide u sljedeće kolo. Čestitam protivniku na prikazanoj igri", rekao je Željko Ćeha, trener Čelika, a prenose crnogorske Vijesti.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider