Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
"Mrak lista"

Sedam velikih zvijezda nudi se Realu: Evo tko je Ronaldov, a tko Zidaneov favorit

Na adresu Reala stiglo je sedam ponuda zastupnika velikih svjetskih zvijezda.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Onog trenutka kada je Međunarodni sportski arbitražni sud smanjio kaznu Real Madridu s dva na jedan prijelazni rok zabrane registriranja novih igrača, na Santiago Bernabeu počele su slijetati ponude menadžerskih agencija.

Modrić otkrio Perezu što se događa s Rakitićem: Real kreće u veliku akciju!

Španjolski portal ABC piše kako je navodno prispjelo šest ponuda zastupnika velikih zvijezda. Na listi su ova imena: Paulo Dybala (Juventus), Pierre-Emerick Aubameyang (Borussia Dortmund), Thibaut Courtois i Eden Hazard (Chelsea), Dele Alli (Tottenham) i Andre Silva (Porto). U međuvremenu je Fichajes.com dopunio listu još jednim imenom, riječ je o Bayernovu defenzivnom veznom Javiju Martinezu.

Real je u ovom trenutku najzainteresiraniji za Dybalu, zvijezdu Juventusa u usponu koju argentinski i talijanski mediji proglašavaju, nasljednikom Lionela Messija. Kako smo već pisali, ovog trenutka vodi se velika bitka oko Dybale. Juventus želi da produži ugovor, a Realu to sasvim logično ne odgovara i navodno ga nagovara da odbije ponudu. Razlog je sasvim jasan, u tom slučaju cijena bi bila značajno manja, ali svejedno će ga Real teško dobiti ispod 80 milijuna eura, jer Argentinca želi cijela Europa.

Aubameyang je već duže vrijeme na radaru Reala. Koketiranje između napadača Borussije Dortmund i madridskog kluba nije nikakva tajna. Aubameyang je javno rekao kako mu je san zaigrati za Real pa se spekulira da je njegov dolazak lako moguć.

Hazard je tiha patnja trenera Reala Zinedinea Zidanea. Nakon krize koju je prošao pod vodstvom Josea Mourinha, Belgijac je ponovno proigrao pa mu se i cijena vratila na stare kote. Real će teško do Hazarda ispod 90 milijuna eura. To je navodno cifra koju traži Chelsea. Ni Courtois neće biti puno jeftiniji, navodno Chelsea traži 65 milijuna eura.

Dele Alli praktički je preko noći postao velika zvijezda engleskog nogometa i kao takav jako je zaintrigirao „kraljeve“. Real ima puno poslovnog iskustva s Tottenhamom tako da je Florentinu Perezu sasvim jasno da Daniel Levy zna izvući maksimum maksimuma. Navodno je letvica podignuta na 80 milijuna eura.

Nova zvijezda Porta i portugalskog nogometa Andre Silva ima moćnog zagovornika u Realu, svojeg sunarodnjaka i najveću zvijezdu Madriđana Cristiana Ronalda. Navodno je već postignut preliminarni dogovor između klubova po kojem će Real iskrcati Portu čak 58 milijuna eura.

Javi Martinez posljednje je veliko ime koje se našlo na Realovu „meniju“. Španjolac navodno nije zadovoljan u Bayernu i rado bi napustio Muenchen, gdje je stigao iz Athletic Bilbaa 2012. za 40 milijuna eura, što je bio rekordni ulazni Bayernov transfer.

Martinez se i nije baš naigrao u Bayernu, uglavnom je muku mučio s ozljedama pa je logično što u Realu nisu sigurni kakvo je njegovo trenutačno fizičko stanje i je li se konačno oporavio. Ako bi cijena bila pristupačna, možda bi ga Real i doveo.

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider