Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
'U dobrom su ritmu'

Xavi otkriva što Španjolska ne zna igrati i prognozira tko će u četvrtfinale!

Polako se približava trenutak odluke u skupini C Europskog nogometnog prvenstva, gdje se za dvije pozicije koje vode prema četvrtfinalu bore Španjolska, Hrvatska i Italija...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

U posljednjem kolu, koje se igra u ponedjeljak (od 20.45 sati), će igrati Španjolska - Hrvatska, te Italija - Irska.

S obzirom na ono što se dogodilo Talijanima 2004. na Euru u Portugalu, sasvim je logično da se prije posljednjeg kola spominje rezultat 2-2 Španjolske i Hrvatske, baš onaj koji su ostvarili Švedska i Danska prije osam godina, zbog čega su Talijani morali kući već nakon natjecanja po skupini.

"Iskreno, ne znam kako se igra na remi, niti nitko od nas. Znači, ne izlazimo na meč protiv Hrvata s mišlju da nam je remi dovoljan za prolaz. Igrat ćemo na pobjedu", rekao je veznjak Španjolaca Xavi.

"Mislim da će Italija proći u četvrtfinale. Dakako, zajedno s nama. Vjerujem u našu pobjedu protiv Hrvatske, kao što mislim da Italija zaslužuje pobijediti Irsku."

Xavi se čak i nešto više osvrnuo na igru Talijana.

"Ima nešto u talijanskoj reprezentaciji što me podsjeća na 2006. godinu kada su postali prvaci svijeta. U jako dobrom su ritmu i sigurno su jedni od najvećih suparnika nama i još ponekoj reprezentaciji za odlazak na europski vrh", zaključio je igrač Barcelone.

Dragi navijači na Euru ili u domovini, šaljite nam svoje fotografije navijanja, slavlja i podrške hrvatskoj reprezentaciji na moj.report@novatv.hr. Najbolje ćemo objaviti na našem portalu.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider