Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Prljavi potezi

Englezi otvorili istragu: Ibrahimoviću prijeti kazna!

Karizmatični Šveđanin izvukao se bez crvenog kartona na utakmici, ali...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Engleski nogometni savez (FA) otvorio je istragu protiv Zlatana Ibrahimovića i Tyronea Mingsa zbog serije incidenata na subotnjoj utakmici Manchester United - Bournemouth (1:1).

Sve je počelo nakon što su gosti s juga Engleske izjednačili rezultat u 40. minuti utakmice.

Nakon toga je Ibrahimović u jednom duelu na centru s leđa otresao Mingsa na pod, a ovaj mu je vrlo brzo vratio i to na način da mu je stao kopačkom u glavu.

Ibra je, još dok je bio na podu, gledao tko je to učinio, a kad je shvatio da se radi o Mingsu, potrčao je prema njemu i prilikom skoka na jedan centaršut laktom ga raspalio u glavu.

Mings je ostao ležati, a njegovi suigrači su tražili od suca Kevina Frienda da isključi Ibrahimovića. Pritom bi bilo svejedno da mu je dao izravni crveni (što je zaslužio) ili žuti karton jer već je imao jedan žuti, dobiven za prigovor kod dosuđenog penala za goste nekoliko minuta ranije.

Sudac nije uslišio njihove molbe. Štoviše, zbog nesportskog ponašanja dao je drugi žuti karton igraču Bournemoutha Andrewu Surmanu te su gosti cijelo drugo poluvrijeme morali igrati s igračem manje.
 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider