Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Predsjednik Reala likuje

Svađe u Barci: Messi poludio na Enriquea i Neymara

Nakon čudesne pobjede protiv PSG-a, Barcelona je iznenađujuće izgubila u La Coruni, čime se izbile nove trzavice na Camp Nouu...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Barcelona je brzo spuštena na zemlju u La Coruni. Euforija koja je zavladala u Kataloniji nakon povijesnog povratka protiv PSG-a uzela je svoj danak već u prvoj sljedećoj utakmici.

Barcelona je izgubila od Deportiva 2:1, dok je Real pobijedio Betis istim rezultatom i opet je preskočio na ljestvici. Katalonski mediji uglavnom grme da su suci po tko zna koji put ove sezone oštetili Barcu, dok su Real opet besramno pogurali. Između rafalne paljbe po sucima čuju se i kritike na račun Neymara, trenera Luisa Enriquea i čelnika Barcelone.

Barca u La Coruni, Neymar na sestrinu rođendanu 

Neymar nije bio u sastavu Barcelone za utakmicu s Deportivom. Službeno objašnjenje je bilo da ima problema s aduktorom nakon utakmice s PSG-om. U Barceloni su procijenili da ne treba riskirati pa ga je Enrique izostavio iz sastava.

U tom trenutku nitko u tom potezi nije vidio ništa posebno sporno, posebice jer je Neymar bio junak povijesne utakmice s PSG-om.
No, malo tko je očekivao da će Barcelona posrnuti protiv momčadi koja se bori za ostanak u ligi. Barca je igrom i rezultatom razočarala svoje navijače, a kako je u međuvremenu Neymar objavio fotografije s proslave rođendana svoje sestre Rafaelle, počele su i brojne spekulacije.

Naime, neki se pitaju je li Neymar doista ozlijeđen kada se zna da već treću godinu zaredom napušta momčad usred sezone i odlazi na proslavu sestrina rođendana.

Messi poludio na Enriquea

Prethodne dvije godine kolo prije rođendana dobio bi peti kumulativni žuti karton, pa je to bilo opravdanje, a kako mu ovaj put nije prijetila suspenzija, početkom ožujka se pisalo da će morati propustiti zabavu koja jako puno znači njegovoj obitelji. No, došla je sporna ozljeda, pa mu je klub dopustio odsustvo.

Diario Gol piše da je takva odluka kluba kritički prokomentirana u svlačionici Barcelone. Navodno su igrači Barcelone ljutiti na upravu kluba koja mu to dopušta, ali i na trenera koji to tolerira. Smatraju da mu dobra igra protiv PSG-a ne daje za pravo da ima privilegije koje drugi igrači nemaju.

Lionel Messi navodno je bio najoštriji prema Enriqueu. Argentinac je najveća zvijezda kluba, ali doista je rijetko kada u karijeri preskakivao utakmice, posebice u tako važnom dijelu sezone.

Neymar je konačno ušao u formu i vidno je nedostajao Barceloni na Riazoru. Nitko ne može znati kako bi utakmica završila da je igrao, ali nema sumnje kako bi Barcelonine šanse za pobjedu bile veće.
Navodno Neymar ima specijalne klauzule u ugovoru, a jedna od njih je i ta da u sezoni može po potrebi propustiti utakmicu.

Perez prognozirao sukobe

Na Neymarove posebne točke u ugovoru navodno je upozorio i predsjednik Real Madrida u neobaveznom razgovoru s madridskim novinarima tijekom Realova Božićnog domjenka.

Perez je prognozirao da će Barcelona imati velikih problema s Neymarom te da će njegovi osobni interesi zasjeniti momčadske, što će naposljetku dovesti do sukoba u svlačionici. Perez je upozorio da cijela priča može završiti samo na jedan način: Neymarovim odlaskom iz Barcelone.

Neymar je nedavno produžio ugovor s Barcelonom i u ovom trenutku se ne čini izglednim da bi je mogao napustiti, ali treba pričekati kraj sezone i vidjeti što će Barcelona napraviti. Ako dođe do rezultatskog kraha u prvenstvu i Ligi prvaka, sve opcije opet će biti posve otvorene.


 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider