Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Ima svoje principe

Ponajbolji trener svijeta rastužio Barcu: Objasnio zašto ih nikad neće trenirati

Bio bi idealna zamjena za Luisa Enriquea, ali taj film navijači Barcelone neće gledati.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Jedan od najboljih svjetskih trenera Mauricio Pochettino je u Barceloni viđen u jednom baru s predsjednikom Barce Josepom Bartomeuom. Njihov je susret odmah pokrenuo glasine da je trener Tottenhama u pregovorima s Blaugranom čiju će klupu na kraju sezone napustiti Luis Enrique.

Argentinac bi bio idealna zamjena za Enriquea, ali je svojim izjavama rastužio navijače Barcelone i razveselio one Tottenhamove.

„Ne volim pričati o glasinama, ali istina je da sam u baru slučajno sreo Bartomeua, kojeg sam upoznao još dok nije bio predsjednik Barcelone. Ljudi su nas vidjeli i krenule su glasine, ali ja sam navijač Espanyola i tu se nema što puno pričati,“ rekao je Pochettino koji je za Barcinog gradskog rivala igrao šest godina.

„Kad bi mi Daniel Levy dao otkaz za nekoliko godina, bilo bi nemoguće otići u Arsenal. U nogometu je teško držati se vrijednosti i ostati lojalan srcem i osjećajima. Ali meni je lojalnost najvažnija. Navijač sam Espanyola, a sada volim Tottenham. Bilo bi mi nemoguće jednog dana voditi Arsenal,“ dodao je Pochettino što znači da sigurno neće biti ni nasljednik Arsenea Wengera.

Pochettino je trener Tottenhama od 2014. godine. Londonski je klub pretvorio u jedan od najboljih engleskih klubova stvorivši usput mnoge odlične mlade igrače poput Delea Allija i Harryja Kanea. Nakon petog i trećeg mjesta u prve dvije sezone, ove je trenutno drugi iza gradskog rivala Chelseaja.

Navijači Tottenhama će nastaviti uživati u odličnim igrama Pochettinove momčadi, a Barcelona će novog trenera ipak najvjerojatnije potražiti u svom prvenstvu.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider