Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
kaže bivši predsjednik

Ljetna transfer 'bomba': Ibrahimović u Real Madridu?

U večernjim satima inače vrlo mirnog ponedjeljka kada je nogomet u pitanju pojavila se špekulacija koja bi mogla uzdrmati nogometni svijet ovoga ljeta...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Bivši predsjednik Real Madrida Ramon Calderon napisao je na svom Twitter profilu poruku u kojoj je dao naslutiti da bi ovoga ljeta redove 'kraljevskog kluba' mogao pojačati ni manje ni više nego Šveđanin Zlatan Ibrahimović!

"Ibrahimoviću iduće sezone istječe ugovor, a Bernabeu mu je sigurno jako zanimljiv. Puno je mogućnosti da se transfer dogodi", napisao je Calderon.

Bivši predsjednik Reala bio je vrhuška kluba od 2006. do 2009. godine te je i dalje jako dobro upućen u sve što se događa oko kluba. Njegovo se mišljenje, pa makar bilo i nagađanje, itekako treba shvatiti ozbiljno.

Vijest je objavio i katalonski dnevni list SPORT, koji tvrdi da se aktualni predsjednik Florentino Perez nije sastao s vlasnikom PSG kako bi razgovarao o prodaji Cristiana Ronalda pariškom klubu, već o mogućnosti prodaje Ibrahimovića Realu! Nasser Al-Khelaifi je navodno dao pozitivan odgovor Perezu, prvenstveno zbog visoke plaće koju Šveđanin dobiva na svoj račun svakog mjeseca.

Ukoliko se to dogodi, to bi vjerojatno bio najveći ljetni transfer po nekoliko parametara, a dovoljno je spomenuti samo jedan - Ibrahimović je bivši igrač Barcelone!

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider