Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Nevjerojatan ugovor

United priznao poraz: Messija može dovesti samo jedan klub

Što se događa s Messijevim produženjem ugovora, pitanje je koje i dalje najviše muči sve fanove Barcelone.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Lionel Messi i dalje oklijeva s potpisom novog ugovora s Barcelonom.

Sadašnji mu traje zaključno s 30. lipnja 2018., a svaki novi dan odugovlačenja na površinu donosi i nove špekulacije glede Messijeve budućnosti.

Najnovija glasi: Manchester United priznao je poraz u utrci s gradskim rivalom Cityjem za dovođenje Argentinca. Jasno, ukoliko ovaj ikad poželi napustiti Barcelonu.

Neimenovani izvor s Old Trafforda za The Sun, koji ovu vijest predstavlja kao ekskluzivu, objasnio je kako Manchester City ipak drži pole-position glede Messijeva možebitnog transfera.

Godišnja plaća 50 milijuna eura?!

"Naravno da bismo i mi voljeli dovesti Messija, ali City je ipak favorit. S njima nećemo i ne možemo ulaziti u rat s ponudama. To možemo učiniti jedino ako Messi izrazi želju da dođe kod nas", rečeno je The Sunu.

Englezi pišu kako Cityjeva ponuda Messiju za tjednu plaću iznosi 825 tisuća funti što je oko 960 tisuća eura.

Taj nevjerojatni, pa ako hoćete i nenormalni iznos, United nije spreman pokriti pa makar se radilo i o Messiju. Konkurenciju bi City eventualno mogao imati u PSG-u čijim se zrakoplovom Messi vratio u Barcelonu s reprezentativne turneje što je odmah potaknulo glasine kako katarski vlasnici PSG-a na taj način mame Argentinca na Park prinčeva.
 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider