Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Žele ga LA Galaxy i Napoli

Ibrahimović želi ostati u Unitedu, ali ima dva uvjeta

Kad je dolazio prošlog ljeta, potpisao je ugovor na 1 + 1 godinu.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Zlatan Ibrahimović je preko švedskih medija plasirao sjajnu vijest za sve navijače Manchester Uniteda.

"Želim ostati i iduću sezonu", poručio je Ibra koji je prilikom dolaska prošlog ljeta potpisao ugovor na jednu plus jednu godinu.

Dogovoreno je tom prilikom kako će na kraju ove sezone sve zainteresirane strane sjesti i razgovarati, a sudeći prema posljednjim Ibrahimovićevim izjavama problema ne bi trebalo biti.

Zapravo, na potezu je Jose Mourinho.

Stvari su, zapravo, vrlo jasne

Što se novca tiče, tu će biti lako postići dogovor, a Ibrahimović ima, piše Expressen dva uvjeta.

Jedan je da novi ugovor bude na dvije godine (do ljeta 2019.), a drugi da Manchester United složi što konkurentniju momčad za napad na naslov prvaka.

Iako nikad nije osvojio Ligu prvaka, Ibrahimovićeva glavna želja na klupskom planu je osvajanje Premierlige kako bi kompletirao titule u pet velikih europskih liga u kojima je nastupao (Nizozemska, Italija, Španjolska, Francuska, Engleska).

Cijelu situaciju iz prikrajka prate LA Galaxy i Napoli, dva kluba koji žele dovesti fenomenalnog Šveđanina.

Njegov menadžer Mino Raiola boravio je ovog tjedna u Manchesteru i razgovarao sa Joseom Mourinhom, ključnim čovjekom za Ibrine ambicije na Old Traffordu. Ukoliko Mourinho obeća da će odriješiti kesu, Zlatana ćemo još dvije godine gledati u dresu Crvenih vragova.

U prvoj sezoni dosad je upisao 41 nastup i zabio 26 golova, a ima i devet asistencija. Nije loše za nekog tko je debelo zagazio u 36. godinu života.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider