Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
slijedi Molde

Dinamo rutinski u gradskom derbiju, junak je ponovno Armin Hodžić

U prvom susretu 4. kola Prve HNL nogometne lige Dinamo je kao gost slavio u Kranjčevićevoj kod Zagreba s 2:0...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Nogometaši Zorana Mamića bili su dominantni tijekom većeg dijela utakmice, te su u potpunosti zasluženo upisali tri boda. Dinamo je poveo u 13. minuti nakon velike pogreške Čubela, koji je u nastojanju da izbije loptu iz peterca nakon ubačaja Ćorića uposlio mladog Hodžića kojem nije bilo teško iz neposredne blizinepogoditi pored bespomoćnog Livakovića.

Zagreb je bio blizu poravnanja početkom drugog poluvremena kada je Konopek savladao Dinamova vratara, ali je linijski sudac podigao zastavicu zbog navodnog zaleđa. Iz ponovljene snimke se vidjelo da je Zagrebov igrač bio u liniji s obrambenim igračima Dinama i da je pomoćnik pogriješio.

Dinamo je bio blizu drugog pogotka u 62. minuti kada je Ademi prošao trojicu domaćih nogometaša i onda u padu pogodio vratnicu.

U 72. minuti Hodžić je postigao svoj drugi pogodak nakon sjajnog proigravanja Ive Pinta koji se s desnog boka ubacio u sredinu terena. Hodžić je izašao sam na Livakovića, zaobišao ga i postigao svoj peti pogodak u dvije posljednje utakmice. Podsjetimo, protiv Intera je u prošlom kolu postigao hat-trick.

Dinamo je pobjedom zasjeo na prvo mjesto prvenstvene ljestvice, barem privremeno dok svoje dvoboje ne odrade Split i Istra koji imaju priliku vratiti se na prvu, odnosno drugu poziciju.

Prva HNL, 4. kolo:

Zagreb - Dinamo 0:2

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider