Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Potres u Realu

Pogledajte reakciju: Ronaldo poludio na Zidanea, oglasila se i majka!

Real je dvaput vodio, ali nije uspio sačuvati prednost.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Četiri minute nakon što je Real Madrid poveo 2:1 na gostovanju kod Las Palmasa Zinedine Zidane odlučio je napraviti potez koji bi mogao izazvati potres u svlačionici Kraljevskog kluba.

Zidane je procijenio kako mu Cristiano Ronaldo više ne treba na terenu i zamijenio ga je.

Portugalca je to razbjesnilo pa je prilikom izlaska s terena se nevoljko rukovao sa Zidaneom. Nije ga htio ni pogledati, a dok je išao prema klupi ljutito je prokomentirao cijelu situaciju s jednim članom stručnog stožera. Nije tu bio kraj Ronaldovim frustracijama jer je do kraja utakmice Las Palmas uspio izjednačiti, a portugalski as zbivanja na terenu teško je proživljavao.

Očito je kako je Zidane Ronalda kako se ne bi previše potrošio uoči teškog gostovanja kod Borussije Dortmund u Ligi prvaka.

Međutim, kao igraču koji pokušava srušiti sve moguće rekorde i pokupiti što više individualnih nagrada, Ronaldu se njegova odluka nije svidjela.

Bit će zanimljivo vidjeti kako će se u cijeloj priči postaviti Zidane odnosno hoće li zadržati autoritet kojeg je stvorio u svlačionici ili će popustiti i Ronalda držati na terenu svih 90 minuta u svakoj utakmici u kojoj ovaj to želi.


 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider