Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
China Cup

Čačić pozvao zamjene za Vlašića i Maleša

Hrvatski izbornik Ante Čačić pozvao je veznjake Hajduka Frana Tudora i Lokomotive Luku Ivanušeca za turnir u Kini.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Izbornik hrvatske nogometne reprezentacije Ante Čačić pozvao je veznjake Hajduka Frana Tudora i Lokomotive Luku Ivanušeca za međunarodni prijateljski turnir koji će se od 10. do 15. siječnja iduće godine igrati u kineskom Nanningu.

Tudor i Ivanušec će zamijeniti veznjake Hajduka Nikolu Vlašića i Rijeke Matu Maleša koji će zbog opravdanih razloga propustiti China Cup, objavio je Hrvatski nogometni savez (HNS).

Reprezentacija će se u Kinu otputovati 7. siječnja, a turnir će otvoriti 11. siječnja protiv Čilea. U drugom polufinalu sastaju se Island i Kina. Poraženi će 14. siječnja igrati za 3. mjesto, a pobjednici 15. siječnja za naslov pobjednika prvog "China Cupa". 

Popis hrvatske reprezentacije za "China Cup":

Vratari: Andrej Prskalo (Rijeka), Dominik Livaković (Dinamo)

Obrambeni: Matej Mitrović (Rijeka), Josip Pivarić (Dinamo), Borna Barišić (Osijek), Mateo Barać (Osijek), Josip Juranović (Hajduk), Jakov Filipović (Inter), Toni Datković (Koper).

Vezni: Josip Mišić (Rijeka), Luka Ivanušec (Lokomotiva), Franko Andrijašević (Rijeka), Mario Šitum (Dinamo), Domagoj Antolić (Dinamo), Fran Tudor (Hajduk), Filip Ozobić (Gabala)

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider