Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Odbio Bayern zbog Reala

Benitez izabrao prvo pojačanje: Real dovodi novog napadača!

Rafael Benitez stigao je u Madrid i već traži pojačanja...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Nakon gorke pilule koju je popio u nedjelju u posljednjem kolu Serie A, gdje je Napoli poražen na San Paolu od Lazija i propustio se plasirati u Ligu prvaka, Rafael Benitez već je u ponedjeljak stigao u Madrid.

Nije izgledao nimalo potišteno što je iza sebe ostavio ucviljeni Napulj. Dok je na Barajasu sjedao u limuzinu koja će ga prevesti u Valdebebas, raširio je osmijeh od uha do uha. Kako i ne bi ga kada ni kriv ni dužan sjeda na klupu Real Madrida, najvećeg kluba na svijetu.
U srijedu je zakazano službeno predstavljanje na Santiago Bernabeuu, a Benitez već radi kadrovsku križaljku i traži nova pojačanja, barem tako pišu španjolski mediji.

Navodno je odbio ponudu Florentina Pereza da kupi Marca Reusa. Benitez želi Raheema Sterlinga, napadača svojeg bivšeg kluba Liverpoola. Spekulira se kako si mladi engleski napadač odbio ponudu Guardiole i Bayerna jer je očekivao poziv Reala. Sterling žele gotovo svi najjači engleski klubovi, želi ga i Bayern, ali on je navodno čelnicima Liverpoola dao do znanja da će napustiti Anfield samo ako stigne ponuda Reala.

Kako sad stvari stoje, Sterling će dočekati ponudu „kraljevskog kluba“. 20-godišnji napadač u odličnom je odnosima s Benitezom. Španjolac ga je doveo na Anfield iz Queens Park Rangersa kada je imao 14 godina. Transfer u financijskom smislu nije bio nezanemariv. Inicijalna svota iznosila je 600.000 funti, s mogućnošću da naraste do pet milijuna s obzirom na broj odigranih utakmica i postignutih golova. No, Liverpoolu će se sve vratiti s debelim kamatama. Spekulira se kako bi Real mogao iskrcati Liverpoolu više od 50 milijuna eura, možda čak 60 milijuna.


 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider