FIGHT!
SPORTOVI
breaking news !: Milanović: "Ovo je priprema za državni udar. To im neće proći, nemojte se bojati!"
FIGHT!
Spektakli u Hrvatskoj

U svibnju nova dva 'Final Fighta': Perak, Stojnić, Rodriguez, Brestovac...

Nakon vrlo atraktivnog i dojmljivog početka u Splitu, ljubitelji borilačkih sportova u Hrvatskoj mogu s nestrpljenjem očekivati svibanj u kojem će se u našoj zemlji održati čak dvije slične priredbe.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Final Fight 04 na programu je 10. svibnja u Zadru, a samo dva tjedna kasnije, 24. svibnja, Osijek je domaćin Final Fighta 05.

Prema najavama organizatora, atraktivnost programa biti će podignuta na još veću razinu. Pogleda li se popis dogovorenih borbi i boraca koji čekaju protivnike, mora se priznati da su u pravu.

>> Junak Jurković imao slomljenu šaku: Nisam ni na sekundu pomislio da odustanem

>> VIDEO FFC 03: Nevjerojatna borba i pobjeda Jurkovića, brutalan nokaut Spahovića!

>> BiH borac oduševio splitsku publiku i poslao jasnu poruku

>> Pogledajte kako je Žuravljev nasmijao sve prisutne na pressici

U Zadru se sprema pravi spektakl

U Zadru bi glavna borba večeri trebala biti iz MMA dijela programa, a još se traži protivnik za Denisa „The Menace“ Stojnića, BIH borca koji iza sebe ima i nastupe pod okriljem UFC-a. Maštu publike najviše golica mogućnost da se s druge strane Stojniću nađe „Mean Machine“ Maro Perak, čiji je nastup također najavljen u Zadru. Ipak je vjerojatnije da će Stojnić i Perak nastupiti u dvije različite borbe.

Ono što je sigurno jest meč dvojice kickboksača u naletu: našeg Mladena Brestovca protiv Nizozemca Michaela Duuta. U kategoriji do 85 kilograma Jason Wilnis (nedavno u Areni nokautirao Milanovića) izlazi na ring protiv Zorana Majkića. Tko će biti hrvatski vladar kickboksačke kategorije do 81 kilogram odlučuju Emil Zoraj i Zlatko Bajić. Prema dostupnim nam informacijama, oba su borca iznimno „nabrijana“ na međusobni obračun.

MMA borci koji privlače pozornost svojim nadimcima, Ivica "Terror" Trušček i Vasa "Psihopata" Bakočević, sudaraju se u kategoriji do 70 kilograma, a potvrđen je MMA meč između Davida Vasića i Luke Jelčića.

Osijek ugošćuje FFC 05 24. svibnja

A onda – Osijek! Zaljubljenici borilačkih sportova u Slavoniji imat će priliku vidjeti bivšeg UFC prvaka u teškoj kategoriji, Ricca Rodrigueza u glavnoj borbi večeri. Rodriguez je potpisao ugovor s Final Fightom za tri meča, ovo će mu biti premijerni. U Osijek dolazi barem jedan od dva paklena udarača sa splitske priredbe: Rumunj Raul Catinas ili Ukrajinac Pavel Žuravljev.

Ante Delija koji je na Gripama „pomeo“ Grka Laprakisa, uveličat će i osječku borilačku večer, u programu će nastupiti još jedan dubrovački MMA potencijal, Antun Račić.

I da, autor najbrutalnijeg nokauta na Gripama, Tomislav Spahović, stiže i u Osijek. Način na koji se ekspresno obračunao s Golčićem, trebao bi biti mamac za borilačku publiku iz cijele regije.

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider