FIGHT!
SPORTOVI
FIGHT!
"Pojest ćete svoje riječi"

McGregor prijeti Mayweatheru: "Šokirat ću cijeli svijet i preuzeti boks"

Već se dugo špekulira o možebitnom boksačkom meču UFC-ove zvijezde i kontroverznog Amerikanca.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

I dok mu boksački stručnjaci, pa i novinari, daju minimalne izglede da pobijedi u mogućem boksačkom meču s Floydom Mayweatherom, najpopularniji UFC-ov borac Conor McGregor ne prestaje se samopromovirati.

"Nitko u boksu ne zna što im dolazi. Kada uđem u ring, šokirat ću cijeli svijet i preuzeti boks. Pun sam samopouzdanja, visok sam, opasan s obje ruke", nabrajao je McGregor:

"Zaustavit ću Floyda, a vi svi ćete pojesti svoje riječi. Cijeli svijet će pojesti svoje riječi."

Istodobno, Mayweather je posjetio Moskvu, gdje je za 87 tisuća dolara sudjelovao u otvaranju jedne boksačke dvorane, a potom i Grozni, gdje je bio gost (opet za novac) čečenskog diktatora Ramzana Kadirova.

Što se tiče mogućeg okršaja između McGregora i Mayweathera, nedavno su američki mediji objavili kako je čak i rezervirana najveća dvorana u Las Vegasu.

Na borbu koja bi zapalila cijeli borilački svijet još ćemo neko vrijeme pričekati. Kad će se točno održati taj meč - to ne zna nitko iako se špekuliralo već i s određenim datumima (primjerice, 10. lipnja). Mayweather je svojedobno ponudio 15 milijuna dolara McGregoru s kojim se neprestano izruguje na društvenim mrežama, a sudeći prema ovim izjavama, niti Irac mu ne ostaje dužan.
 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider