FIGHT!
SPORTOVI
FIGHT!
Još ima u njemu baruta

'Imao sam i boljih nokauta, ali ovaj me vratio na borilačku mapu!'

Nakon ''blitzkriega'' i sjajnog nokauta protiv Douga Marshalla, Zelg Galešić se vratio u Hrvatsku. Odmah poslije borbe zaradio je infekciju pa je završio dva dana u bolnici…

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Zelg je pokazao da u njemu još itekako ima baruta. 33-godišnjem Puljaninu trebale su samo 34 sekunde da nokautira dvije godine starijeg Amerikanca.

''Htio sam što prije doći u kontakt, osjetio sam da sam ga pogodio koljenom u jetru i nastavio sam ići prema njemu, htio sam ga što prije završiti dok se ne oporavi. Kad se odbio od kaveza vidio sam da spušta glavu pa sam krenuo letećim koljenom koje dosta vježbam na treningu'', opisao nam je Zelg borbu u New Delhiju.

Osim što je impresionirao organizatore, njegov je nokaut bio jedan od najspektakularnijih trenutaka te večeri.

''Drag mi je ovaj nokaut, imao sam i boljih ali ovaj me zaista vratio u život, na borilačku mapu!'', oduševljeno priznaje.

Nakon 11. pobjede u 17. meču, Zelg ponovno slovi kao borac kojeg žele mnoge organizacije. Hoćemo li ga vidjeti ne nekom idućem Super Fight League eventu, kavezima Bellatora ili neke treće organizacije saznat ćemo uskoro. Ono što je sigurno je da Zelg želi u kategoriju više i da se vratio nakon poraza od Schlemenka i to spektakularno!

Popularnog Benkeija gledajte i slušate u našoj emisiji Magazin MMA lige, koja ide četvrtkom u noćnom terminu u jedan sat ujutro kao našeg stručnog komentatora mečeva. 

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider