FIGHT!
SPORTOVI
FIGHT!
Barry nije naučio lekciju

Mirko u velikom revanšu još jednom bolji od Pata Barryja!

Grappling meč Mirka i Pata Barryja u Cro Copovoj dvorani, kojeg ste mogli ekskluzivno pratiti na našem portalu ipak je pripao hrvatskom borcu...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Teže od očekivanog, Mirko Filipović pobijedio je u grappling meču svog velikog prijatelja Pata Barrya. U zanimljivom revanšu, drugi put u tjedan dana, hrvatski borac uspio je svladati Barrya, koji je tijekom borbe pružio odličnu predstavu i zadavao dosta muke Cro Copu.

>> Pogledajte neviđenu zafrkanciju Mirka i Barryja, uzvrat u utorak na GOL.hr-u

Ipak, ključna je bila druga runda u kojoj je Mirko uspio završiti Barrya gušenjem u trokutu rukom. Filipović je tako proglašen pobjednikom jer ga je jednom uspio završiti, ali borba se nije prekidala jer su se prije početka borci dogovorili da će odraditi tri runde bez prekida.

"Kao i prvi put kad smo se borili, Pat je pružio jako dobar otpor i bilo jako ga je teško završiti. Možda sam trebao malo više rikskirati, ali iščupao mi se u zadnjoj sekundi. Vidjeli ste koliko je jak. On je trenirao i u kampu Brocka Lesnara i po pričama ga nisu baš lako završavali u parteru.''

''Zadovoljan sam, ovo mi je tek drugo hrvanje nakon operacije, nisam ništa radio i uspio sam vratiti mišić i operiranu ruku u top formu," rekao je u ekskluzivnom prijenosu UŽIVO za kamere GOL.hr-a Mirko odmah po završetku treninga.

"Iako je Pat bio izuzetno dobar, mislim da sam ipak bio puno dominantniji, nekoliko puta sam ga uspio baciti na parter. Možda kraj i nije bio dobar, ali bili smo malo oprezniji, ipak je tu bio i prijenos uživo, ali sve u svemu vrlo dobro. Ništa, sada nastavljamo s treninzima," zaključio je Cro Cop, kojemu je okršaj s Barryem bio priprema za veliki spektakl u zagrebačkoj Areni protiv velikog Raya Sefe 10. ožujka.

"Mirko je najjači čovjek na svijetu, ljudi govore da ne zna jiu-jitsu, ali on to trenira već 12 godina i znao sam da će biti dobar," pun je pohvala bio Barry koji je putem Twittera obavijestio fanove u SAD-u gdje mogu gledati live stream treninga.

Prošlog su tjedna, podsjetimo, isti borci odradili jedan jiu-jitsu meč kojeg je dobio Mirko. Gubitnik je morao pobjednika oslovljavati s 'Vaše visočanstvo' i dizati ruku kad mora obaviti nuždu. No, hrvatski je borac dao priliku Barryju za revanš koji ste UŽIVO mogli gledati na GOL.hr-u. Prijenos je bio jedinstven jer je obavljen iz Cro Copove dvorane.

Tijek borbe:

Krenula je i treća runda koja je pripala Mirku, a hrvatski borac je sa malo opreznijom borbom uspio i drugi put u tjedan dana svladati svog velikog prijatelja.

Nakon kraće stanke i predaha, krenula je i druga runda. Mirko je odmah pokazao dominaciju i završio Barrya već nakon dvije minute, ali se prema dogovoru, borba nije prekidala.

Počela je prva runda. Nakon početne borbe na nogama, sredinom prve runde domaćin Mirko prenio je borbu na parter i pokazao da je vrlo dobro pripremljen.

Nakon početnog zagrijavanja, počeo je okršaj! Odradit će tri runde po pet minuta.

Mirko Filipović i Pat Barry su se zagrijavali nešto više od pola sata. Ovo je bila jedinstvena prilika kojom ste mogli UŽIVO pogledati kako izgleda Cro Copova dvorana i u kakvoj je formi hrvatski borac uoči velikog nastupa pred zagrebačkom publikom 10. ožujka.

Veliki revanš u Mirkovoj dvorani trebao je početi u 18 sati, no zanimljivi okršaj ipak je malo kasnio, ali čekanje se isplatilo, Mirko i Pat pružili su vrlo dobru borbu za sve gledatelje i u tri runde pošteno se iscrpili.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider