FIGHT!
SPORTOVI
FIGHT!
Brutalni nokauti!

VIDEO FFC 6: Jurković razbio Poturka, Gerges slavio u mega okršaju!

U porečkoj dvorani Žatika održano je šesto izdanje Final Fight Championshipa.

Porečani su sjajno dočekali FFC 6 spektakl. U dvorani Žatika okupilo se oko četiri i pol tisuće ljudi, prvenstveno zbog domaćeg heroja i ponajboljeg hrvatskog kick-boksača Igora Jurkovića. No, mogli su vidjeti puno više od pobjede Jurkovića nad Dževadom Poturkom iz BiH.

Jurković je u glavnoj borbi večeri dobro istukao Poturka koji je u jednom trenutku od same borbe napravio mali show. Na kraju je 'Jurko' slavio na bodove jednoglasnom odlukom sudaca.

U drugoj glavnoj borbi večeri Hesdey Gerges je za pola  boda pobijedio Pavela Žuravljeva tijesnim preglasavanjem sudaca. Bio je sjajan obračun sudionicima K-1 WGP-a u Zagrebu ovog ožujka.

Ivica 'terror' Trušček nije uspio doći do druge pobjede u FFC-u. ovog puta bolji je odlukom sudaca bio Mađar Laszlo Senyei kojem je ovo druga pobjeda na drugom uzastopnom FFC eventu. A u Osijeku je bio tek rezerva...

Dorijan Ilić razornim je udarcima nokautirao Emila Poljaka i tako dokazao kako njegova pobjeda u prvoj sezoni MMA lige nije bila slučajna. Ilić je prvim udarcem srušio Poljaka, a onda ga još jednim ostavio na podu neko vrijeme.

Igor Emkić iz BiH poražen je nokautom i to brzim i brutalnim protiv Ibrahima El Bounija. Emkić je na FFC 5 u Osijeku atraktivno nokautirao Stanića, a sada je i sam završio na podu nakon svega 20 sekundi borbe.

Miran Fabjan imao je lak posao protiv mladog hrvatskog borca Ivana Bilića koji je uspio izbjeći nokaut. Fabjan je na kraju imao nekih nejasnih poruka prema publici koja ga je izviždala...

Rezultati glavnog programa FFC 6:

Kick-boks: Igor Jurković (CRO) pobijedio Dževada Poturka (BiH) - jednoglasna odluka sudaca

Kick-boks: Hesdy Gerges (EGP) pobijedio Pavela Zhuravleva (UKR) - odluka sudaca

MMA: Laszlo Senyei (HUN) pobijedio Ivicu Truščeka (CRO)  - odluka sudaca

MMA: Dorijan Ilić (CRO) pobijedio Emil Poljak (CRO)  - nokaut

Kick-boks: Miran Fabjan pobijedio Ivana Bilića (CRO) - jednoglasna odluka sudaca

Kick-boks: Ibrahim El Bouni (MAR) pobijedio Igora Emkića  - nokaut

Preliminarne borbe:

Austrijanac Stefan Traunmuller u prvoj je rundi ugušio Ivana Vitasovića, a Mladen Kujundžić je lako pobijedio Nikolu Dimkovskog u kick-boks obračunu teškaša.

MMA dio programa otvorili su Matija Blažičević i Phillip Šarić. Velika je napetost vladala izmeđa kuteva, puno negativne energije između boraca i na kraju je Šarićev tim naredio mladom borcu da ne pozdravi protivnika nakon poraza. Blažićević je slavio polugom na ruku i na kraju istaknuo kako mu je žao što mu Šarić nije sportski čestitao.

U prvoj borbi večeri vidjeli smo odličnu predstavu Tea Mikelića koji je u svom trećem profesionalnom meču pobijedio poznatog slovenskog kick-boks borca Samu Petjea.

Rezultati preliminarnih borbi:

Kick-boks: Mladen Kujundžić (CRO) pobijedio Nikolu Dimkovskog (SRB) - jednoglasna odluka sudaca

MMA: Stefan Traunmuller (AUS) pobijedio Ivana Vitasovića (CRO)  - gušenje

MMA: Matija Blažičević (CRO) pobijedio Phillipa Šarića (CRO) - poluga na ruci

Kick-boks: Teo Mikelić (CRO) pobijedio Samu Petjea (SLO) - jednoglasna odluka

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider