FIGHT!
SPORTOVI
FIGHT!
Mirko opet u žiži

Cro Cop otkrio: Već sam dobio K-1 i MMA ponude!

Ono što je govorio hrvatskim medijima, Mirko je ponovio i uglednom Fighters Only Magazinu.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Nakon zagrebačkog spektakla u Areni, Mirko Filipović ponovno je oživio svoj lik i djelo na svjetskim portalima posvećenim borilačkim sportovima. Poznato je kako je Cro Cop čak i veća borilačka legenda u svijetu nego što je to kod nas, ali tako to valjda ide u Hrvatskoj.

Mirko je za Fighters Only Magazine rekao kako razmišlja o K-1 i ponovio svoj stav kako svaka borba može biti posljednja.

''Ne želim previše pričati o tome, ali da, zainteresiran sam za K-1. Imam već neke ponude za K-1, ali i MMA. Vidjet ćemo, ne bih želio previše pričati'', rekao je Mirko te otkrio kako već ima ponude za svibanj, srpanj i rujan koje će dobro razmotriti.

''Najvažnije je zdravlje, a sada se trenutno osjećam savršeno. Trebala mi je ta borba sa Sefom da isplivam iz lošeg raspoloženja, ma svega. Danas uživam u životu, a nakon posljednje borbe u UFC-u sam bio utučen.''

Cro Cop je ponovio kako zbog ozljeda, što na mečevima što na treninzima, svaka borba može biti zadnja. Mirko pogotovo naglašava mogućnost ozljeda na sparinzima i treninzima, koje su mu u prošlosti znale zadati dosta nevolja. Primjerice ozljeda oka uoči meča s Frankom Mirom.

''I prije sam puno puta dobio u oko, ali ako dođe još jedna takva ozljeda to će biti to. Krv mi je curila iz oka'', rekao je Mirko i odmah dao do znanja kako to nije utjecalo na poraz od Franka Mira.

Cro Cop je ostavio otovrenim što će se dalje događati s njegovom karijerom. Teški treninzi diktirat će daljnji tempo. Možda bude još 15 borbi, a možda ni jedna. Mirko je tjelesno spreman i razmatra ponude. Definitivno bi ga svi zajedno htjeli vidjeti na K-1 World Grand Prixu krajem godine. Moglo bi to biti okupljanje kreme kick-boksa, od aktualnih razarača do legendarnih K-1 majstora.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider