Košarka
SPORTOVI
breaking news !: Milanović: "Ovo je priprema za državni udar. To im neće proći, nemojte se bojati!"
Košarka
Novi Triple-double

Grčki frik je čudo prirode: "To što izvodi ne bi trebalo biti moguće"

U desetom Triple-doubleu analiziraju se sve prve utakmice NBA doigravanja, igrači koji su ih obilježili i prognoziraju se daljnji raspleti serija.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Najveće iznenađenje dosadašnjeg dijela NBA doigravanja je vodstvo Chicago Bullsa od 2-0 protiv najbolje momčadi Istoka. Bullsi su ušli u playoff kao osma momčad svoje konferencije i kao takvi došli do dvije pobjede u gostima, a što sve leži iza najvećeg iznenađenja ili razočaranja prve runde komentiraju voditelji Triple-doublea.

Momčad koja je ostavila ponajbolji dojam u prvim utakmicama playoffa su Milwaukee Bucksi, koji su bili vrlo blizu da dođu do dvije pobjede kod Toronta. Posebno je impresionirao način na koji je reagirala mlada i neiskusna momčad Jasona Kidda.

''Ono što je postala realnost je način na koji reketom dominira Giannis Antetounkompo, koji je demonstrirao neka zakucavanja koja uopće fizički ne bi trebala biti moguća. To je nešto što mu daje nadimak Greek Freak ili čudo prirode iz Grčke. Ali moram reći da je to čovjek koji ima 22 godine i kada još popravi šut, možda govorimo o budućem MVP-u lige'', izjavio je jedan od voditelja podcasta Danijel Lutz.

Identični skor ostvarila je i Utah Jazz, koja je uzela break u prvoj utakmici protiv Clippersa, ali i pokazala kako bi to mogla biti najzanimljivija serija na Zapadu. Zahvaljujući ''Iso Joeu'' kući putuje s vrlo vrijednom pobjedom, ali i ozljedom kandidata za najboljeg obrambenog igrača godine Rudyja Goberta.

Prošlogodišnji finalisti startali su s omjerom 2-0 i čini se kako će bez većih problema proći prvu rundu doigravanja. Njihovi protivnici nikako se ne mogu nositi s njihovim napadačkim arsenalom, unatoč tome što i Cavsi i Warriorsi imaju problema u obrani. Pogotovo aktualni prvaci.

Velika trojka Clevelanda je u drugoj utakmici kombinirano zabila 89 koševa, najviše dosad u doigravanju od kada igra zajedno, dok su Warriorsi u prvoj utakmici preživjeli spektakularnu šutersku večer Lillarda i McColluma, koji su samo u prvom poluvremenu zajedno zabili 48 koševa.

O svemu tome, što se događalo u preostalim serijama, koje su daljnje prognoze i koji problemi muče određene momčadi gledajte u desetom izdanju Triple-doublea.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider