Košarka
SPORTOVI
Košarka
Bogdanović solidan u porazu

VIDEO James Harden nije s ovog planeta, budi se legendarna momčad iz 90-ih

Utah Jazz je sinoć na svom terenu iznenadio prvake Cleveland Cavalierse svladavši ih sa 100-92 u utakmici u kojoj je bilo dosta promjena.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Utah je napravila seriju od 14-2, a onda i 10-0 u drugoj četvrtini kako bi na poluvremenu imala prednost od 15 koševa. Nakon toga treću četvrtinu Cleveland otvara serijom 19-2 i prelazi u vodstvo. Onda Jazz opet radi seriju i dolazi još jednom u vodstvo od 15 koševa što je Cleveland uspio smanjiti na šest prije nego je Utah ugrabila pobjedu.

Gordon Hayward je predvodio Utahu (24-16) s 28 koševa, Rodney Hood je ubacio 18 koševa, a George Hill 13 uz sedam asistencija.

Najbolji strijelac utakmice i Clevelanda (28-9) bio je LeBron James s 29 koševa. Kyrie Irving je dodao 20 koševa.

Atlanta Hawksi su sinoć sa 117-97 pobijedili Brooklyn Netse za koje je Bojan Bogdanović odigrao 25 minuta i u tom vremenu zabio 16 koševa, ugrabio šest skokova te upisao četiri asistencije i jednu ukradenu loptu. Amerikanac s hrvatskom putovnicom Justin Hamilton je odigrao 26 minuta i zabio četiri koša uz tri skoka.

Hawksi su se ovom pobjedom, sedmom zaredom, popeli među prve četiri momčadi Istočne konferencije.

Atlanta je na poluvremenu stvorila prednost od 18 koševa, ograničivši Netse na 14 poena u drugoj četvrtini i na šut iz igre od 40 posto u cijeloj utakmici.

Brook Lopez je bio najučinkovitiji kod Netsa s 20 koševa, a Bogdanović je pogodio tri trice iz pet pokušaja čime se izjednačio sa Richardom Jeffersonom na osmom mjestu najboljih tricaša momčadi (286). Sean Kilpatrick je ubacio 14 koševa.

U redovima Atlante najbolji je bio Dennis Schröder koji je utakmicu završio s 19 koševa. Paul Millsap je dodao 14 koševa, kao i Dwight Howard koji je usto ugrabio 16 skokova.

Houston Rocketsi su sa 121-114 pobijedili Charlotte Hornets, a do pobjede ih je odveo James Harden koji je upisao svoj 11. ''triple-double'' ove sezone s 40 koševa, 15 skokova i 10 asistencija.

Hornetsi su uspjeli nadoknaditi zaostatak od čak 23 koša da bi u zadnjim minutama izgubili utakmicu što im je peti poraz u zadnjih šest susreta.

Kemba Walker je bio najučinkovitiji kod Hornetsa s 25 koševa, šest skokova i deset asistencija.

Tablice vam donosi SofaScore - rezultati uživo

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider