Košarka
SPORTOVI
Košarka
Prvo ime Brooklyna

VIDEO Pogledajte kako je Bogdanović briljirao protiv NBA prvaka

Najbolji hrvatski košarkaš vukao je Netse u kojima nije bilo puno raspoloženih igrača.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Košarkaši Brooklyna nisu uspjeli svladati aktualne NBA prvake iz Clevelanda koji su slavili sa 116:108 u Barclays Centeru, a Bojan Bogdanović je sa 23 koša bio najbolji strijelac domaće momčadi.

Za 27. poraz Netsa u ovoj sezoni najzaslužniji su bili LeBron James s 36 koševa, 9 asistencija i 9 skokova te Kyrie Irving s 32 koša.

Philadelphia ima dva poraza manje od Brooklyna. Samo 28 sekundi prije kraja 76-ersi su vodili u Bostonu 106:104, ali su Celticsi do kraja napravili niz 6:0 i spriječili iznenađenje. Dario Šarić je igrao 23 minute i ubacio osam koševa uz seda, skokova i jednu asistenciju. Joel Embiid je s 23 koša bio najbolji strijelac poraženih, dok su Avery Bradley s 26 koševa, Isaiah Thomas s 24 te Al Horford sa 19 poena i 12 skokova bili najbolji kod pobjednika.

Orlando je na domaćem terenu poražen od Houstona 93:100, a Mario Hezonja i Damjan Rudež ovaj su poraz odgledali s klupe. Ryan Anderson s 19 koševa, Patrick Beverley i Eric Gordon sa po 17 poena bili su najbolji strijelci kod pobjednika, dok je D. J. Augustin s 19 koševa predvodio strijelce Magica.

Ivica Zubac nije bio u momčadi Los Angeles Lakersa koji su na domaćem parketu s uvjerljivih 127:100 nadigrali Miami. Za 14. pobjedu Lakersa najzaslužniji su bili Louis Williams sa 24 koša te Luol Deng i D'Angelo Russell sa po 19 poena svaki. Willie Reed je s 22 koša predvodio strijelce Miamija.

Šlager večeri bio je dvoboj Golden Statea i Memphisa u kojem su Grizzlies odnijeli neočekivanu pobjedu iz Oracle Arene, a slavili su sa 128:119 u produžetku, nadoknadivši čak 24 koša zaostatka iz drugog poluvremena. Warriorsima nije bilo dovoljno ni to što je Stephen Curry ubacio 40 koševa, a Kevin Durant dodao 27 poena i 13 skokova.

Učinak igrača s klupe je sveden na svega 14 koševa, dok su rezervni igrači Memphisa postigli čak 51, od čega je 27 ubacio iskusni Zach Randolph, baš kao i razigravač Mike Conley koji je ubacio koš za produžetak (111:111), a tome dodao i 12 asistencija. Marc Gasol je postigao 23 koša.

Unatoč porazu Golden State je još uvijek momčad s najboljim učinkom (31-6) u NBA ligi.

Tablice vam donosi SofaScore - rezultati uživo

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider