Nogomet
SPORTOVI
Nogomet

Vaha brzo 'stao na loptu': Nedjeljna utakmica je zamka

Dinamov trener trenutno je među najomiljenijim osobama u Zagrebu, a o njemu se priča gotovo na svakom koraku. Međutim, Vaha javno upozorava kako je već sljedeća utakmica Modrih potencijalna mina…

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Euforija još nije splasnula, a Dinamove igrače čeka novi izazov. Gradski derbi. Susret protiv neugodnih Pjesnika sve je samo ne lagan zadatak. Iako je Zagreb iznenada ostao bez trenera Šuška, a Dinamo odigrao jednu od najvećih utakmica od samostalnosti, modre trupe očekuje dosta posla.

'Teško se vratiti nakon emocionalnog pražnjenja. Poslije euforije obično dolazi razočarenje, a nedjeljna utakmica je baš lijepa zamka za nas, zato pristupam s puno pozornosti. A sve osim pobjede će me razočarati', rekao je Vaha za Sportske novosti.

Prošlih sezona Dinamu je poslije europskih ispita upravo prvenstvena utakmica radila probleme. Igrači su djelomično istrošeni, a svi od njih očekuju i dobru igru i pobjedu. A dosta puta je barem jedna stvar izostala.

>> VIDEO Vaha u Dnevniku Nove TV: 'Zli jezici su nas podcijenili!'

'U klubu poput Dinama ne možeš 50 puta dobiti priliku. Onu koju dobiješ moraš iskoristiti, a uz to rezultat ne smije patiti', poručio je trener Dinama.

Vaha je, doduše, preporodio igrače i od njih napravio kompaktnu cjelinu koja se ne boji nikoga. Dvije krucijalne utakmice Dinamo je odradio na fantastičan način. Hajduk i Villarreal već su upoznali novi Dinamo. Na redu je Zagreb.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider